8.3 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Veterán járműcsodák a Templom téren

A motorosok és autósok Nagykőrösről tehát Csemőbe indultak délután. Ott is számos program várta őket. Például motorszépségverseny és zenés előadás is. És természetesen látható volt Európa egyik legjelentősebb Jawa motorgyűjteménye is.

A Csemői templom téren gyűltek össze az ország Jawa rajongói. Ezen a napon azonban nem csak a Cseh motorgyártás remeke után érdeklődők találhattak érdekes járműveket, hiszen egyéb motor-régiségek és autókülönlegességek is színesítették a látnivalók sorát. Hiszen ide érkezett a Nagykőrösi családi nap népes tábora is.

Dr. Lakos Roland, polgármester, Csemő: – Óriási öröm ez számunkra, hiszen hosszú éveken át voltunk házigazdái ennek a fesztiválnak és ahogy érkeztek a motorok, a régi érzések az embert hatalmába kerítették. Azok az idők elmúltak, most már más idők vannak, de nagyon örülök annak, hogy a nagykőrösi szervezésű és központú rendezvény meglátogatta ebben az évben Csemőt. Úgyhogy igyekeztünk jó házigazdák lenni erre a bő óra hosszára.

A csemőiek – hagyományos vendégszeretetüket újra csak bemutatva – étellel, itallal, műsorral is készültek. Azért is fogadták nagy örömmel a látogatókat, mert ez a találkozó is szép példa arra, amikor valóban mindenki együtt örül a másik örömének, csodálják egymás járműveit és valóban jól érzik magukat egymás társaságában – mondta a polgármester.

Dr. Lakos Roland, polgármester, Csemő: – A motoros társadalom egyébként is egy speciális közeg, ezt volt módunk megtapasztalni. Ha körbenézünk, itt hagyták a motorokat, nézik az emberek, a látogatók, mindenki jól érzi magát. Nekünk meg az a dolgunk, hogy megtegyünk mindent azért, hogy megtartsák jó emlékezetükbe Csemőt.

A rendezvény résztvevőinek nagy része a csemői vendégeskedés után újra járműre vagy járműbe pattant és visszatértek Nagykőrösre a Pálfája erdőbe.

Forrás: nso.hu
(Fotó: automotor.hu)

Mentés

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...