9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Elítélték a nyugdíjas férfit

Szexuális erőszak bűntettében és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértéseben is bűnösnek találta a bíróság kedden azt a 66 éves férfit, akinek az ágyában találtak meg tavaly decemberben egy Cegléden eltűnt 7 éves kislányt. A Budapest Környéki Törvényszék első fokon 12 év fegyházbüntetésre ítélte a nyugdíjas férfit. A férfi az ítélet szerint legkorábban büntetése kétharmadának letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra.

Mint arról korábban beszámoltunk a gyerek az 5 éves húgáért ment a Külső-Budai úti óvodába, amikor Cs. András becsalta magához. Amikor a járőrök késő este bejutottak a házba, a gyerek az idős férfi ágyában feküdt, a rendőrök pedig több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a kislányt.

Az óvónők szerint előfordult, de nem volt jellemző, hogy a 7 éves kislány hozta el a testvérét az óvodából. A nevelőszülei aznap egyébként jelezték, hogy a nagyobb lány megy a húgáért, mert az anya gerincét műtötték, más pedig nem ért rá a családból.

A rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott a keresésbe, végül a kislány bátyja vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában neki is kétértelmű megjegyzéseket tett az idős férfi.

Forrás, bővebb beszámoló hamarosan a Zoom.hu-n…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...