ad
ad
ad
ad

4 Comments

 1. 4

  Ceglédi Panoráma

  A CTV információi szerint lakossági fórumon tájékoztatják majd az érintetteket az ugyeri városrészt is érintő magasfeszültségű távvezeték kivitelezési munkáiról. “Úgy tudjuk, napokon belül minden érintett levelet kap, amelyben lesz tájékoztatás a beruházásról és az esetleges kártérítésről is. A fórumra pedig – amely tudomásunk szerint október 18-án lesz – két időpontra elosztva hívják majd meg az érintetteket.” – számolt be a fejleményekről október 3-án a városi televízió.

  Reply
 2. 3

  Kata Király

  TISZTELT Szokolai Attila sajtó referens úr !

  Nem a Mavir-t kell kérdezni, hanem a jegyzői Irodát, a környezet védelmi előadót házon belül!
  Állítólag ŐK azért ülnek azokban a székekben, hogy bennünket CEGLÉDI LAKOSOKAT “szolgáljanak”, képviseljenek. Sajnálatos, hogy kizárólag a város központig lát el a szemük. 2017 08 08 jegyzői iroda kitett egy eldugott helyre egy térképet és ezzel meg volt a tájékoztatás. Minek van a cegled.hu, a Ceglédi Hírmondó és nem utolsó sorban a http://www.Magyarország.hu/hirdetmények internetes oldal ,ha érdemi dolgokról ezekre semmit nem tesznek fel!
  2017 08 28 Hatósági és Igazgatási Iroda “előzetes szakhatósági hozzájárulást megadom”
  Köszönjük!
  Az érintett külterületén élők !

  Reply
 3. 2

  Kata Király

  Ezek szerint az erdő fontosabb mint az EMBER?!
  Bács-megye és Pest megye határ út-ján EMBER NEM lakta területen lehetne vinni a vezetéket kb 10 km-rel rövidebb úton. Nagyon gazdagok vagyunk, hogy erre van 300millió/1 KM összegű +forintunk!!!! Persze ezt a sűrűn lakott tanyás részek lakói, gazdálkodói is fizetik különböző adók-járulékok formájában. Ez aztán a tanya fejlesztés! Tanyán élő emberek megsegítése! Tanyasi turizmus, falusi vendég asztal!! Natura 2000 természet védelem?? Ezeket szépen elfelejthetjük! Zúgó vezeték, ronda oszlopok, néha csipkedő áram, élhetetlen külterület! Mi ez ha nem a szándékos tönkre tétele a tanyán élőknek?
  ÉBRESZTŐ EMBEREK!!! AKIK CSAK FUTNI, BRINGÁZNI JÁRTATOK ERRE, EZ TITEKET, VÁROS LAKÓKAT IS ÉRINTENI FOG!!!!

  Reply
 4. 1

  Ceglédi Panoráma

  A CTV arról számolt be, az egyik környékbeli hírportál augusztus elején közölte azt a levelet, amelyben a MAVÍR úgy fogalmaz: “megkezdődtek a vezetékjog engedélyezésének előkészítő munkái. A levélből kiderül, hogy – bármily furcsa – majd csak a nyomvonal kijelölése után fogják tájékoztatni az érintetteket, névre szóló levélben és helyszíni szemle során is.. A geodéziai munkák kapcsán keletkezett károkért kártalanítás illeti meg a tulajdonosokat-áll a MAVÍR közleményében.”

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma