ad
ad
ad
ad

8 Comments

 1. 6

  Csirke Zoltán

  Javaslatom az eljárási, operatív hatékonyság növelésére:
  A fővárosból vezényeljenek le készenlétis kollégákat! Nekik van tekintélyük, mernek és tudnak intézkedni. A ceglédi bajtársak pedig merüljenek bele két éjszakára a pesti belváros – Blaha és környéke – negyedik dimenziós pokol-bugyraiba! Ott kénytelenek lesznek hinni a szemüknek és a tényeknek… Egyébként pedig jó szolgálatot mindenkinek!

  Reply
 2. 5

  Béla

  Újabb botrány – valami nagyon nem stimmel a ceglédi rendőrségen
  http://hamishirek.hu/ujabb-botrany-valami-nagyon-nem-stimmel-a-cegledi-rendorsegen/

  Két hónapon belül ez a második fura eset

  Mint megírtuk: szintén a ceglédi kapitányságon akart augusztus közepén egy nő kiskorúak megrontása, gyermekek sérelmére elkövetett többrendbeli szexuális visszaélés és öngyilkosságra buzdítás miatt feljelentést tenni, mire rasszista megjegyzések kíséretében, cinikusan elküldték. Ezt először letagadta a rendőrség, majd elismerte (hogy ti. elküldték), de közölték, hogy ilyen esetben csak a sértetteknek van joguk feljelentést tenni. Ami viszont nem igaz, mert kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt értesíteniük kellett volna a gyámhatóságot. A nyomozás végül megindult, de az elkövető szabadlábon van, és több jel mutat rá, hogy befolyásolja a tanúkat, ami miatt elvileg előzetesben kéne lennie. A feljelentő panaszt tett a rendőri eljárás miatt a Független Rendészeti Panasztestületnél. A panaszát elutasították.
  Tamás megtámadása szeptember 22-én történt. Október 3-án a fiú kiírta a sztorit a Facebook-oldalára, azzal, hogy még mindig nem hallgatták ki a rendőrök, viszont az elkövetők azóta is vidáman buliznak.

  Október 6-án a Facebook-bejegyzés szövegét közölte a Ceglédi panoráma nevű helyi portál, de már a rendőrség hivatalos álláspontjával együtt, amiben

  LÉNYEGÉBEN AZT ÁLLÍTJÁK, HOGY A FIATALKORÚ ÁLDOZAT HAZUDIK.

  Reply
 3. 4

  thedoors06

  HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA, A HÖRÖMPŐ CIRKUSZ FIDESZES BOHÓCÁNAK VILÁG KÖRÜLI TURNÉJÁT. A LÁTÁSUKBAN IS SÚLYOSAN SÉRÜLT CEGLÉDI RENDŐRÖK MENTÁLIS ÉLETVITELÉT NAGYBAN SEGÍTŐ ÉS A CEGLÉDI POLGÁROK RENDŐRSÉGBE VETETT HITÉT ÉS A KÖZBIZTONSÁGOT IS RENDKÍVÜLI MÉRTÉKBEN JAVÍTÓ ÉS ELŐSEGÍTŐ ELŐADÁSÁVAL KEZDI MEG!

  “A fiatalon külsérelmi nyomot a rendőrök nem észleltek…, elmondása alapján pedig nem állapítottak meg olyan körülményt, amely a helyszínen további rendőri intézkedésre adott volna okot. A szükséges jogi felvilágosítást az érintett részére megadták, az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársait a helyszínen tapasztaltakról tájékoztatták. Az az állítás, hogy a mentőszolgálat munkatársait elküldték a helyszínről a rendőrök, valótlan, minden helyszínen tartózkodó érintett személynek volt lehetősége egészségügyi ellátást kérni. A rendőrök jelenlétében ezzel nem élt senki.
  Fenti eseményt követően egy ceglédi egészségügyi intézmény 2017. szeptember 25-én élt jelzéssel a rendőrség felé, amely szerint intézményükben egy korábban Cegléden bántalmazott fiatal ellátása vált szükségessé. A jelzés alapján, a történtek teljeskörű tisztázása érdekében a Ceglédi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az eljárás folyamatban van, annak további részleteiről a körülmények részletes tisztázását követően tudunk tájékoztatást adni.”…
  A CEGLÉDI RENDŐRÖK TÍZ NAPIG NEM CSINÁLTAK SEMMIT, MÍG AZ ELKÖVETŐ GARÁZDÁLKODOTT!
  Gyerekek elleni erőszak: nagyot hibázott a ceglédi rendőrség
  http://24.hu/belfold/2017/08/25/gyerekek-elleni-eroszak-nagyot-hibazott-a-cegledi-rendorseg/

  Mint a múlt héten megírtuk, a ceglédi rendőrkapitányságról elküldtek egy fiatal nőt, aki gyermekkorúak megrontása miatt akart feljelentést tenni. Hosszas huzavona után, e hét szerdán a gyámügyi hivatal tett bejelentést az ügyben. A nő panaszt tesz, a feltételezett elkövető a bizonyítékok ellenére szabadlábon van.

  Szakemberek szerint a ceglédi rendőrök súlyos eljárási hibát, etikátlanságot és jogsértést követtek el, ugyanis

  fel kellett volna venniük a bejelentő adatait és jegyzőkönyvet kellett volna készíteniük,
  ki kellett volna vizsgálniuk a bizonyítékokat, és előzetes letartóztatásba helyezni az elkövetőt,
  gyermekkorúak veszélyeztetése miatt haladéktalanul értesíteniük kellett volna a gyámhatóságot.
  Ehelyett tíz napig nem csináltak semmit, miközben a férfi szabadon garázdálkodhatott.

  Intézkedés helyett mentegetőzés és hárítás…

  Reply
 4. Pingback: Újabb botrány – valami nagyon nem stimmel a ceglédi rendőrségen | hamishirek.hu

 5. 3

  Gór Csilla

  Az tény, hogy erőszakkal megvizsgálni senkit sem lehet. Tamás hányt, amikor a helyszínre ért a mentő. Talasztalat sem kell hozzá, h megállapítsuk: valaki részeg-e, vagy sem. Ha egyértelműen bántalmazásról volt szó, fel sem merült annak következményeként a rosszullét? Nem ertem az ismeretlen tettest sem. A városban mindenki tudja, ki(k) volt(ak) az elkövető(k). Súlyos testi sértésről van szó! A szerencséjén – és az orvosokon – múlt, h nem maradt olyan nyoma a verésnek, amit élete végéig hordozna. Lsd. nagykőrösi, tatabányai verekedők. 2 nappal élték túl az áldozatok a kegyetlenséget. Mást sem látunk/hallunk: kirabolták, megverték, leszúrták, agyonütötték, vonaton rabolták ki. Félelmetes, hogy már az ember sehol nincs biztonságban…..

  Reply
 6. 2

  kiss gyula

  Tisztelt Rendőrség!A kérdésem az ki hívta ki a mentőt és miért?Tény hogy a mentő megérkezett.Ha megérkezett miért nem vizsgáltak meg a sérültet?A rendőr miért döntötte el saját hatáskörében,hogy nem történt sérülés,mint ahogy kiderült alaptalanul. Ha már kint volt a rendőrség megállapíthatta volna a rendőr is hogy a fiú nincs magánál,tehat a mentő kihívása indokolt volt.Véleményem szerint a rendőr hibázott intézkedés elmulasztása miatt.Amennyiben a sérülés nyilvánvaló volt a rendőr meg a segítségnyújtást is elmulasztotta.

  Reply
  1. 2.1

   Ozsváth Tünde

   Ha szegény gyerek jól megijedt és még zavart is volt, akkor legalább akik ott voltak vele vagy körülötte miért nem álltak mellé???

   Reply
   1. 2.1.1

    Bácskai Ferencné

    Az a baj hogy a rendőrökkel szemben soha nem lessz igazunk! Ők mindent megtehetnek pedig ez a szerencsétlen fiú meg is halhatott volna! Sajnos olyan mocsok világban élünk hogy már otthon sem lehetünk biztonságban! De persze ha kihívjuk a rendőröket fél óra amíg ide-oda kapcsolnak és esetleg méltóztatnak kijönni! Ocsmány ez az egész sajnálom ezt a fiút és a családját!

    Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma