12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Bombariadóval akarta elodázni a tárgyalását

A Ceglédi Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki június 15-én a tárgyalása előtt egy órával telefonon azzal fenyegetett, hogy bombát helyeztek el a Ceglédi Járásbíróságon. A fenyegető bejelentést követő 10 percen belül a Ceglédi Járásbíróságon bombariadót rendeltek el. A bíróság épületét körbezárták és az épület kiürítését megkezdték. A Ceglédi Rendőrkapitányság rendőrei mellett a helyszínre érkeztek a mentők és a tűzoltók is.

A város központjában található bíróság épülete körüli útszakaszokat és járdaszakaszokat lezárták. A reggeli órákban erős közúti és autóbusz forgalmat, az áruszállítást, és a gyalogosforgalmat más útirányba terelték. Ezek az intézkedések 35 menetrend szerinti autóbusz közlekedését érintették, zavarták a városközpontban lévő iskolák, a polgármesteri hivatal és az üzletek működését. A délelőtti tárgyalások elmaradtak a bíróság épületében.

A bíróság épületét a rendőrség szakképzett állománya a bombariadó keretében átvizsgálta, ám semmilyen robbanószerkezetet nem találtak. A Ceglédi Rendőrkapitányság nyomozói a vádlottat a bejelentését követő egy órán belül azonosították és a bíróság épülete közelében elfogták.

A Ceglédi Járási Ügyészség a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja a férfit. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását.

Az eseményről készült korábbi hírünk itt található…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....