ad
ad
ad
ad

4 Comments

 1. 3

  Csilla Nagy

  De azert az ott lakok es annak csaladtagjai ha vendegsegbe jonnek de jo lesz megallni nem ??? Am a jatszoterrol annyit , hogy gyerekkoromba a sok ven szipirtyo de tudott kiabalni az ablakon hogy legyunk csendbe … mert ok pihennenek!!

  Reply
 2. 2

  Bergendiné

  Mi az, hogy használaton kívüli, névtelen park!!?? Nem is olyan régen még játszótér volt, ( senkit nem zavart, hogy névtelen) amit felszámoltak mert nem felelt meg az”uniós” előírásoknak. Csak elfelejtettek újakat felállítani a helyükre, ahogy az általában lenni szokott. Pedig a környező lakótelepeken egyre több kisgyermekes család él. Lakótelepekre kell játszóteret építeni, nem a családi házas övezetbe (Vörösmarty tér) ahol minden kertben elfér, és gondolom van is homokozó, hinta és még számos kerti játék. Milyen eszement gondolat parkot felszámolni és parkolót csinálni belőle!!?? Aki ilyet tervez egy lakótelep tövébe, azt megkérném, hogy költözzön oda és viselje el a kivágott fák miatt nem csak a vonatok, hanem majd a kamionok zaját, bűzét és a port. Megjegyzem ezek a gabonaszállító kamionok ráadásul éjszaka is érkeznek. Miért nem teszik a felüljáró tövébe, ipari parkba vagy számos városon kívüli terület alkalmas lehet erre a célra. Sofőr telefonon beszól: megérkeztem, aztán mikor rákerül a sor a pakolásra, kiszólnak neki és szépen begurul a kis kamionjával, oszt annyi. Nem hiszem, hogy nem találnak rá más megoldást! Nem ül ott az asztaloknál egy épeszű ember sem!?
  Európában nem parkokat számolnak fel hanem parkokat építenek!

  Reply
 3. 1

  Smahajcsik Péter

  “JEGYZŐKÖNYV
  Cegléd Város Önkormányzata
  Képviselő-testületének
  2017. szeptember 21-i üléséről:
  Takáts László polgármester: i. Úgy néz ki, hogy a belső részen, ill. mellette, a használaton kívüli parknál, amely elég rossz állapotban van, illetve ahol a konténerek vannak oldalt, lehetne annyira bővíteni a területet, hogy meg tudnának fordulni bent a teherautók és gyakorlatilag így kint nem terhelnék az utat. Ezek egyeztetés alatt vannak, a vezetőséggel ebben megállapodtak és úgy néz ki, hogy működik is a dolog.”
  – a park területén 29 db fa található. Egyszerűen megszámoltuk, és innen van az információ.

  Reply
  1. 1.1

   kiss gyula

   De útba van állandóan a Kölcsey tér.Először elhanyagoljak,után a meg azért lesz belőle parkoló,mert elhanyagolt!

   Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma