7.8 C
Cegléd
2024. március 10. vasárnap
spot_img

Ipartestületi évértékelő

Ismét tartalmas, mozgalmas évet zárhat a Cegléd és Térsége Ipartestület. A mindössze két éve újjáélesztett egyesület napról-napra bővülő szolgáltatásaival segíti az Ipartestület tagjait, Cegléd lakosságát.

Számos rendezvény már beépült az egyesület életébe. Ilyenek a havonta működő szakmai fórumok, melyeken a vállalkozók munkáját segítő témaköröket érintünk vagy a Batyus bál elnevezésű táncos mulatság, amelyen a jókedv mindig garantált. Októberben negyedszer szerveztük meg az Esküvő kiállítást és a Cegléden és környékén működő vállalkozásokat és iparosokat bemutató Kézműves kiállítás és vásárt. Ezen a rendezvényen, Kamarai Klub keretében, került átadásra városunkban a Korrekt Partner Díj.

Ebben az évben elsőként került megrendezésre a Szakma Fesztivál hét, melyet a gyermekek pályaválasztásának segítésére, a szakmák bemutatására és szeretetének népszerűsítéséért valósítottunk meg. Sikeres, jól összefogott rendszere alapján országos elismerést és figyelmet kapott ez az újító kezdeményezés.

Természetesen a régi, hagyományokat követő programokhoz is ragaszkodunk: farsangi mulatság, vállalkozói bál, nyugdíjas est, nőnap, Mikulás ünnepség.

Mindennapjainkban arra törekszünk, hogy kapcsolatrendszerünk kiépítésével, az iparkamarával és több város ipartestületével közösen a jó szakember és tisztességes iparos társadalomban betöltött méltó helyét visszanyerje.

Reméljük, hogy munkásságunk a jövőben is hasznos szolgálatot tesz Cegléd városának. Ezúton szeretnénk Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog, Békés Új Évet kívánni!

Cegléd és Térsége Ipartestület

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...