17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Pályázatot nyert Csemő

Külterületi dűlőút fejlesztésre nyert pályázatot Csemő.

 A Magyar Államkincstár rendszerén keresztül kapott értesítést a település, miszerint “a felhívásra benyújtott pályázata a jogosultsági és tartalmi ellenőrzést követően ponthatár feletti, ezáltal nyertes pályázatnak minősül”.

A támogatási kérelem iratazonosítója: 1826027222

‌”Csemő község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017.01.31-én úgy határozott, hogy támogatási kérelmet nyújt be a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú, “Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” című felhívás 1. és 2. célterületeire.

Csemő Község kiemelkedően nagy külterületi úthálózattal rendelkezik, ezek közül kulcsfontosságúak a Csemő-Zöldhalomban lévő, lakosság által is járt, de gazdasági céllal is igénybe vett külterületi földutak. Az egyik legfontosabb céljaink közé tartozik ezen utak járhatóságának a biztosítása, lehetőség szerint stabilizálása.

A külterületi útjaink nagyon rossz állapota indokolja és igényli a korszerű erő- és munkagépekkel történő folyamatos, rendszeres karbantartást. A jelenlegi helyzetünkben rendelkezésünkre álló eszközökkel csak részben tudjuk megoldani ezeket a feladatokat, nagyobb részben külső szolgáltatásokat, külső munkaerőt kell igénybe vennünk.

A pályázathoz szükséges terveket elkészítettük, a gépbeszerzésekhez szükséges ajánlatokat bekértük. A pályázatot és a hiánypótlásokat határidőben benyújtottuk. Az Irányító Hatóság helyszíni szemléje után a jogosultsági értesítést 2017. augusztus 02-án megkaptuk.” – tájékoztatott honlapján Csemő község Önkormányzata.

Bővebben…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....