11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

ZORGE Nagykőrösön: Stabil, hosszútávú munka, helyben

A ZORGE műszakilag kiváló minőségű, elasztomerekből, műanyagokból és sok más alapanyagból készült precíziós terméket gyárt. A családi vállalkozás már több mint 60 éve a termelő vállalatok megbízható és hosszú távú beszállítója. Bármilyen hihetetlen, de a Zorge cégcsoport munkavállalóinak több mint fele Nagykőrösön dolgozik, a mintegy 4.5 Ha területű modern üzemben. Január 23-án egy kedves meghívásnak eleget téve dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester üzemlátogatáson vett részt a nagykőrösi gyárban, ahol Tim Wohlgemuth ügyvezető mutatta be az üzemet. Megtudhattuk, hogy mintegy 85 fős a munkavállalói létszám, de a dolgozók felvétele folyamatos. A pozíciók jelentős része nem igényel szakképzettséget sem, azoknak ajánlják az állást, akik szeretnének helyben dolgozni úgy, hogy egy családias vállalkozásban versenyképes jövedelmet szereznek.

Tim Wohlgemuth ügyvezető lapunknak elmondta, hogy a vállalkozást 1952-ben alapították, Nagykőrösre egy gyümölcsöző üzleti kapcsolat kialakulását követően kerültek, még 2004-ben, és pár évvel később megalakult a Zorge Hungary. Azóta folyamatos fejlesztésekkel és profilbővítéssel működnek. Több, rövid és hosszútávú céljuk van, melyeket a nagykőrösi területre terveznek. Minden lehetséges pályázati forrást megragadnak a siker érdekében, így több fejlesztést, bővítést, gépvásárlást sikerült EU-s és állami támogatással megvalósítaniuk. A magyarországi gyáregység mellett- ahol a legtöbb munkavállalót foglalkoztatják- Hollandiában és Németországban van üzemük. Büszkék arra, hogy több, közismert nagy márka beszállítói lehetnek. Számos gépkocsi alkatrész készül itt, a kamionoktól kezdve a személygépkocsikig mindenhez szállítanak. A rendkívül modern technológiának köszönhetően nem csak nagy tételű, hanem akár pár darabos egyedi megrendeléseket is teljesítenek. Beszállítói többek közt a DAF-nak, a Hella-nak, a Canon-nak, Bosch-nak, Siemens-nek és a Philipsnek is. Az áru gyakran sok ezer kilométert is utazik, első sorban külföldre és tengerentúlra szállítanak. Különösen ügyelnek a kiváló minőségre, így helyben folyik az igen komoly minőségellenőrzési munka, melynek köszönhetően csak ritkán érkezik minőségi kifogás. Mindez azt eredményezte, hogy egyre több megrendelésük, és üzleti partnerük van, így folyamatosan bővíteni kell a gépparkot és a dolgozói létszámot is. Ha Ön is kedvet kapott, hogy a ZORGE munkatársa legyen, figyelje folyamatos álláshirdetéseiket. Jelenleg gépkezelő operátort keresnek Nagykőrösre. Jelentkezésüket ide várják: info.hu@zorge.com önéletrajzzal, fényképpel, bizonyítványokkal, referenciákkal és elérhetőségekkel. Kérjük, a tárgysorban az „operator” tárgyat adják meg. Telefon: 0653/550-240

További részletek a vállalatunkról: www.zorge.com

Dr. Körtvélyesi Attila a látogatás alkalmával elmondta, hogy örömmel látja, hova tud fejlődni egy külföldi családi vállalkozás kisebb gyáregysége, folyamatos munkával és teljesítménnyel, melynek gyártási folyamatait az üzemlátogatás során részleteiben megismerhetett. Az alpolgármester úr elismerően nyilatkozott az ott dolgozó emberek munkájáról és további sok sikert kívánt, valamint hangsúlyozta, hogy a város továbbra is segíti a helyben munkahelyeket teremtő és fenntartó vállalkozásokat.

nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...