13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Keszthelyi Luca újból magyar bajnok magasugrásban!

A hétvégén a BOK csarnokban rendezték meg a 2018. évi fedett pályás a serdülő magyar bajnokságot, ahol négy ceglédi atléta képviselte városunkat, Keszthelyi Luca, Juhász Anna, Gál Fanni és Tóth Nikolett.

Keszthelyi Luca nagy versenyben 170 cm-es ugrással, megnyerte a magasugrást,

így ezzel a bajnoki címmel immár ötszörös magyar bajnok lett!

Luca most lépett a serdülő korosztályba ahol a 14 és 15 évesek versenyeznek. Luca eredménye azért is nagyszerű, mert mint kis 14 éves serdülő megverte az 1 évvel idősebbeket, ami nem volt könnyű feladat. A magasugró verseny végére csak ketten maradtak a pályán a kecskeméti Barna Patrícia és Luca , ahol Lucának maximális teljesítményt kellett kihozni magából a győzelemhez.

Luca a 170 cm–es ugrással 5 cm-rel megjavította a 14 évesek korosztályos országos csúcsát magasugrásban , így már összességében 9 korosztályos országos csúcsot tart.

Juhász Anna 60 m gáton és távolugrásban indult, ahol a cél a saját egyéni csúcsának a megjavítása volt. Anna nagyszerű versenyzéssel közel 4 tizedet javítva saját egyéni csúcsán 10,28 mp-el a középmezőnyben végzett 60 m gáton, majd másnap távolugrásban indult és 420 cm-rel a mezőny második felében végezve fejezte be a versenyzést.

Gál Fanni 60 m síkfutásban indult és javította meg saját egyéni csúcsát. Fanni a futamában 7 versenyző közül holtversenyben a 4. helyen végzett 9,25 mp-es idővel, ami nagyon szép teljesítmény tőle.

Atléta lányaink a 4 x 200 m-es váltóban is indultak a Keszthelyi Luca, Juhász Anna, Gál Fanni és Tóth Nikolett felállásban és 1,58 mp–es idővel 27 csapat közül a 22. helyen végeztek.

Luca 170 cm-es ugrásáról a videót itt lehet megnézni:

Pzs.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....