2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Késelés Tápiószentmártonon

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki szombaton este két társaság között kialakult dulakodás során késsel megsebesített egy tápiószentmártoni fiatalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást egy tápiószentmártoni férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A 25 éves férfi társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, valamint társaival közösen bántalmazott további két főt, akik jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A Pest megyei rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...