10.8 C
Cegléd
2024. március 26. kedd
spot_img

„Ennyi ostoba él Cegléden?”

Néhány napja tartott fórumot Cegléden dr. Szüdi János képviselőjelölt. A baloldal váratlan politikai aktivizálódása egyesekben ellenérzéseket váltott ki, aminek hangot is adtak facebook oldalunkon kommentjeikben. A hozzászólásoknak a nagykőrösi MSZP elnök László Ferenc (képünkön) nem igazán örült és a kommentekre ingerülten reagálva kérdezte meg: „Ennyi ostoba él Cegléden?”, majd leidiótázta az egyik hozzászólót. Nem egyértelmű a hozzászólásból, véleménye a fórumon résztvevőket illeti, pártja politikáját kritikával illetők felé irányul ebben a kocsmai stílusban, vagy a mindig is versengő két város lakosságát szándékozik egymásnak ugrasztani beszólásával.

Nagykőrösön hagyománya van a politikai iszapbirkózásnak, az ott gyakori sértegető hangnem azonban Cegléden nem megszokott. A nagykőrösi politikusnak nem Cegléd van a begyében, gyakran tett feljelentést saját városa ellen is, de szociális munkás végzettséggel talán kulturáltabb hangnemet várnánk el tőle, mint hogy „leidiótázza” vitapartnereit.

Ahogy a kommentelők persze azonnal beleszálltak az évszázados Nagykőrös-Cegléd meccsbe: „Látom formára is, meg stílusra is Rezsi Szilárd a követendő példa…”. Az egyik véleményező pedig kikéri magának a nagykőrösi szocialista elnök lebecsmérlő véleményét: „Meghallgatni bármit lehet, a döntés meg a miénk, csúnya ostobának nevezni a ceglédieket!”

Mindenesetre örülnénk, ha több tisztelettel viseltethetne városunk lakói iránt a másik város pártpolitikusa.

 

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....

Új üzemeltető a balatonszárszói tábor élén

A március 21-ei testületi ülésen több mint egy órát...

Újabb feljelentés

Feljelentést tett a Ceglédi Rendőrkapitányságon Horváth Gábor korábbi önkormányzati...

Állami kitüntetés

Kurdi Viktor a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója a Magyar Arany...

Vádemelés a tolvajbanda ellen

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak öt tolvajjal szemben. A...