11.5 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

A nagykőrösiek szerint Volner a pártelnöki székre utazik

A ceglédi után a nagykőrösi Fidesz is reagált Volner János Jobbik-jelölt közleményére, melyben vitára hívta volna Földi Lászlót, a körzet Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjét.

„Volner János Jobbikos politikus kamuvitára hívta ki Földi László országgyűlési képviselőt, ami egy elkeseredett párt frakcióvezetőjének kétségbeesett próbálkozása arra, hogy elterelje a párt és saját személye körüli botrányokról a figyelmet.” – fogalmaz a sajtóközlemény. „Felszólítjuk Volner Jánost, hogy fejezze be a színjátékot és rendezze el magában, hogy a „szürke farkasok”, vagy a „rózsaszín zsúrpubik” táborába tartozik. Volner János először saját identitását tegye tisztába, utána lehet vitatkozni. Nézzük azokat a dolgokat, amelyek vitathatatlanok:
1. Volner János politikai teljesítménye nulla. Az elmúlt 4 évben semmit nem tett Nagykőrösért Volner, semmilyen eredményt nem tud felmutatni. A csatornaügyben is átverte az embereket, a mai napig nem tudjuk, hol dugdossa 2500 nagykőrösi személyes adatát. Volner János budapesti lakos négy éve csak hergeli, lázítja a nagykőrösieket. Ez vitathatatlan!
2. Volner János áfacsaló, vagyis gazdasági teljesítménye is nulla. Cégtemetőben vált fantommá Volner János vállalkozása, cégével együtt 21 millió forint közpénz is eltűnt. Ez vitathatatlan!
3. Volner János hazug, vagy tudatlan, tehát nagykőrösi ismerete is nulla. Saját szórólapjában állította, hogy 2014-ben a Jobbik állított polgármester-jelöltet Nagykőrösön. Az igazság az, hogy nem állított. Volner János vagy hazudik, vagy nincs tisztában saját választókörzetével sem. Ez vitathatatlan!
4. Volner János kamudiplomás, vagyis szaktudása is nulla. Volner orosz kamuegyetemen szerzett kamudiplomát, amit azóta sem cáfolt meg. Az intézmény semmilyen hivatalos akkreditációval nem rendelkezik, olyan úgynevezett „kamuegyetem”, amely diplomának látszó papírokat bocsát ki jó pénzért. Ez vitathatatlan!

Persze Volner partra sodródott halként való csapkodása érthető, mivel a pártelnöki székre utazik, így erőt kell mutatnia az egykori gárdistának, hogy a Jobbik választási veresége után átvehesse a pártot Vonától. Ezekhez a belső vitákhoz ne használják fel a nagykőrösi választókat és Földi László országgyűlési képviselőt!” – írta közleményében Dr. Körtvélyesi Attila, a Nagykőrösi FIDESZ-KDNP elnöke.

Fotó: nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...