2 Comments

 1. 2

  Banai Nikolett

  Sziasztok ! Ma ugyan így jártam csak az ATM pénz kiadásra alkalmas ! Ma megpróbáltam ki venni 100.000 Ft-ot a kártyamrol de sem a pénzt sem a kártyámat nem adta ki ! És én is ugyan így az OTP bankos ATM -bol szerettem volna ki venni a pénzem. Persze meg ilyedtem
  És egyből tárcsázztam az ATM-en levő telefonszámot ! A válasz erre az volt h keressem fel a saját bankom és pluszban meg lekezelő volt a hogy pedig úgy gondolom o van értünk és nem mi o értük ! Be mentem hát egyből a bankomba és a ügyintéző hölgy is elég lekezelő volt velem szemben ….. persze ki kellett töltenem egy jegyző könyvet ! És mondtak h pár napba bele telik míg vissza utaljak a pénzem ! Teszem hozza a kartyamat újra kell igényelni ami 5000 Ft ! Úgy érzem h tarthatatlan ez az OTPs bank automata ! Persze nyilván nekem is van határidős számlám kérdezem én miből fizzesem ki ? Persze szerencsés helyzetben érzem magam mert van segítségem ! De tesznem hozza ha nm lenne ? Elképesztően pofátlanságnak tartom h nekem kell szaladnom a saját pénzem után ! Ez mind Csepelen történt a Zrínyi utcában ahol a SPAR oldalában van egy OTP bankautomata ! Nyilván a kartyamrol le emelte az összeget de én meg sem kaptam meg illetve a kartyamwt sem ! Elszomorító arra fel eszmelni a mai világban h neked kell futnod a saját pénzed után illetve várakozni ….

  Reply
 2. 1

  Zsani

  Kedves Viktória!
  Mi is így jártunk, vasárnap reggel. Hétfőn a tesóm jelezte a takarék szövetkezetbe. Közölték vele, majd ha töltik a héten az autómatát, majd kiderül, hogy igazat mond-e, és akkor hívni fogják telefonon.
  Csütörtök van… Semmi értesítés…
  Kérdezném, hogy mikor kapta vissza Ön a pénzét?
  Előre is köszönöm, ha válaszol.
  Zsani

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma