14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

BEST FACE FEST – Music Dream World

Jubileumi számhoz közeledik a már tizennyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Best Face Fest sorozat. Az elektronikai zenét kedvelők igazi fellegvárává nőtte ki magát a rendezvény, ahol Magyarország legnagyobb lemezlovas sztárjai mellett már több alkalommal előadók, és külföldi fellépők is megörvendeztették a közönséget. A március 17-ei rendezvény igazi sztárparádénak ígérkezik. Érkezik Horváth Tamás, aki slágereivel már évek óta meghódítja a fiatal és felnőtt korosztály szívét. Két évvel ezelőtt 2016-ban ugyancsak a Best Face színpadán hatalmas sikerrel lépett fel akkori társelőadójával. Az elmúlt hónapokban bizonyította, hogy egyedül is helytáll a zenei világban. Többek között a Dal 2018 verseny döntőse volt és a Sztárban sztár nyertese. Mindezek mellett folyamatosan érkeznek a slágerei, amivel mindenkinek nagy örömet nyújt.

Őt követik a Dj szakma legismertebb előadói és újoncai. Navidal, aki két éve harmadik helyen végzett Magyarország akkori legnézettebb zenei csatornája dj versenyének döntőjében. Stereo Players, akik zenéi és feldolgozásai az egyik legismertebbek a dj-k és a fiatalok körében. Az új zenék mellett olyan örök slágereket öltöztetnek új köntösbe, amelyek az elmúlt évtizedben ostromolták a slágerlistákat. Hasonlóképpen elmondható ugyanez Bricklake-ről is, akik mindezek mellett meghódították a Budapesti éjszaka közönségét, és folyamatosan az ország legismertebb klubjaiban teszik fergetegessé az éjszakákat.

Új arcokkal is találkozunk és a tapasztalt kecskeméti fenegyerekekkel! Először a Best Face színpadán a Drop The Cheese, akiket a jövő nagy reménységeinek tartanak. Illetve a hangulat csúcspontjáról a Katapult Dj gondoskodik, akik igazi őrült éjszakává varázsolják a március 17-ei estét! Ne feledkezzünk meg az est házigazdájáról Chris Dylan–ről sem, aki az elmúlt közel három év alatt már több alkalommal döngette a ceglédi közönségnek a világ legnagyobb slágereit a Best Face lemezjátszóin.

A 2018-as év tavaszának első partiján, március 17-én, igazi sztárparádéval és egy fantasztikus bulival várja a szórakozni vágyókat a Best Face Fest csapata. Akciós jegyek március 5-től március 14-ig elővételben megvásárolhatók ceglédi Gál József Sportcsarnokban, illetve a Facebook oldalon (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett viszonteladóknál március 16-ig 1600 Ft-ért korlátozott számban. Majd ezt követően a helyszínen 2000 Ft–os egységáron.

Egy kihagyhatatlan éjszaka, egy kihagyhatatlan party!

Mindenkit szeretettel vár a Best Face Fest Team!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...