12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

„Maradok, aki voltam: a Földijük”

A végleges választási adatok néhány napja kerültek nyilvánosságra, a szavazatok 100 %-ának feldolgozása után. Földi László a Pest megyei 12. sz. választókerület újraválasztott országgyűlési képviselője ennek kapcsán adott ki nyilatkozatot a fenti címmel: „Elkötelezett demokrataként mindenkinek köszönöm, aki elment szavazni, függetlenül attól, hogy kit tisztelt meg a bizalmával. Hálás vagyok a rám adott voksokért, de garantálom, amit eddig: „a Földi” minden földijét képviseli az Országgyűlésben. A rájuk érkező szavazatok számától függetlenül gratulálok a kampány nehéz terhének cipeléséért a vetélytársaimnak. Bízom benne, hogy akik a közéleti pályán maradnak közülük, azok velem együtt az itt élők érdekét szolgálják majd.

Meggyőződésem, hogy ezen a választáson az egész ország győzött. A biztonság és a fejlődés mellett döntöttünk. Megvédtük a közös eredményeinket, sőt új lehetőségeket nyitottunk Cegléd, Nagykőrös, Abony és térsége számára. Továbbra is biztonságban leszünk az illegális bevándorlóktól és általában az idegen erőktől. Magyarország magyar ország, keresztény közösség, önálló nemzet, demokratikus európai jogállam maradhat. Folytatódhat a kiszámítható, lendületes, következetes kormányzati munka, amely mögött a Fidesz-KDNP „személyében” a választók millióinak megkérdőjelezhetetlen támogatását élvező, egységes, erős, tántoríthatatlan pártszövetség áll. Folytatódhatnak a béremelések, az adócsökkentések és a munkahely-teremtő építkezések. Folytatódhat a családok, az otthonok és a magyar kisvállalkozások támogatása.

Országgyűlési képviselőként továbbra is a térség érdekeinek elkötelezett érvényesítője leszek, akit önök mindig elérhetnek. Maradok, aki voltam: a Földijük. Ehhez a munkához szövetségesül hívom a választókerület minden lakóját!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...