12.7 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Bezárva és holttá nyilvánítva

Olyan sokáig tartották bezárva a nőt, hogy időközben holttá nyilvánították.
A Monori Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik egy asszonyt évekig elzárva tartottak a házukban.

A bűnügy sértettje, egy nő Budapesten élt. Betegsége miatt 2010 folyamán többször ismeretlen helyre ment a lakásából, ezért őt a rendőrség 2010 decemberétől eltűnt személyként körözte. Mivel a nő nem került elő, a bíróság 2016 decemberében holttá
nyilvánította.

2017 júniusában az asszony Vecsésen, egy élelmiszer üzletnél tűnt fel. Szemmel láthatóan alultáplált és elhanyagolt volt, éppen a kukákban turkált. Lábáról egy fémlánc és egy lakat lógott.

A sértett előkerülését követően indult nyomozás feltárta, hogy a nő 2010-ben ismerkedett meg a bűnügy vádlottjaival, egy férfival és annak élettársával. Saját elhatározásából, önként ment hozzájuk lakni Monorierdőre, ahol egy pincében kialakított lakrészben éltek. A sértett a ház körül dolgozott.

Az asszony innen is többször elbóklászott, de a vádlottak minden esetben megtalálták és visszavitték. Egy idő után akkor, amikor a vádlottak elmentek hazulról, a férfi a sértett lábait egy lánccal összelakatolta, aztán bezárták a pincét.

2017 júniusában a férfi a sértettet ismét lánccal és lakattal egy vascsőhöz lakatolta, majd élettársával a lakást bezárták és elmentek otthonról. Az asszonynak ez alkalommal sikerült a láncot szétszednie, megszökött és a vasúti sínek mentén Vecsésre ment.

A Monori Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfit és a nőt.

(Sajtóközlemény alapján. A kép illusztráció.)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...