12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Szezonzáró Mega BEST FACE FEST Show

Szinte jubileumi rendezvénynek is titulálhatjuk a Best Face Fest május 12-ei eseményét. A ceglédi és környékbeli fiatalok egyik legkedveltebb party-sorozata immár 3. éve és 20. alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt tizenkilenc alkalommal legendás, külföldi, feltörekvő és helyi lemezlovas állt már a Best Face Fest színpadára a sok énekes előadó és zenekar mellett.

Közeledve a szezonzáró rendezvényhez, felmerül a kérdés a név hallatán, hogy hogyan tovább? A szervezők elmondták, hogy sajnos még maguk sem tudják, hogyan tovább… Meg nem erősített információik alapján a helyszínt adó Gál József Sportcsarnok átépítése várhatóan szeptemberben megkezdődik. Ez esetben a Best Face Fest „álomra hajtja fejét” a megújulás idejére. A megújulás pedig nemcsak a sportcsarnokra, hanem a party-sorozatra is igaz lesz.

De addig is a május 12-i rendezvényen a „világ szeme”! Érkezik Burai Krisztián, akit az ország kedvenc előadói közé sorolhatunk. A lemezjátszóknál a már legendás kifejezéssel is illethető Metzker Viki és Newik. Az új feltörekvő generáció két országos hírnevet szerző csapata és előadója a Loving Arms és Navidal, akik az egykori zenecsatorna dj versenyén egymást „szorongatva”, osztoztak a dobogón. És legvégül, de nem utolsó sorban a nagy visszatérő Little Pearl és a hölgyek egyik kedvenc házigazdája Oliver-D.

A szezonzáró party show-jellegét, a sok extra program, ajándék biztosítja. Az igen színesnek ígérkező éjszakán lézer show, Ballantines promóció, világító karkötők, konfettieső, táncosok és még sok meglepetés várja a vendégeket!

Akciós elővételes jegyek 1600 Ft-os egységáron megvásárolhatók Cegléden, a Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út. 33.) korlátozott számban május 11-én délig. Ez után a rendezvény napján és helyszínén, a kapunyitást követően (22:00) 2000 Ft-ért.

Bővebb információ és nyereményjátékok a Best Face Fest hivatalos oldalán a www.facebook.com/best.face.fest

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Szezonzáró Mega BEST FACE FEST Show-ra, ahol elbúcsúzunk…. Hogy mennyi időre??? Ez a jövő titka! 🙂

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....