5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Győzött a CVSE a Nyíregyháza ellen

Az utolsó percekben szerzett gólokkal nyertünk Nyíregyházán. Nyilas találatáról pedig reméljük, hogy sokan és sokáig beszélni fognak az elkövetkezendő napokban.

Mursits sérülése miatt Tulipán Ákos kezdett a kapunkban Nyíregyházán és rögtön az első percben volt is dolga egy beadásnál kellett jól kijönnie a labdára. Percekkel később majdnem megszereztük a vezetést, Damásdi centikkel lőtt mellé a 3. percben.

A folytatásban mindkét csapat próbált támadni, mindkét csapat előtt adódott is lehetőség. Élvezetes mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók, hiszen mindkét együttes veszélyes támadásokat vezetett. A 33. percben labdát vesztettünk, amiből nagy helyzet alakult ki a kapunk előtt, Tulipán pedig bemutatta, hogy ő is a Trepák Attila kapusiskola kitűnő tanulója. Először egy közeli jobb oldalról érkező lövést védett, majd a felpörgő labdát a kapuval szemben álló játékos feje elől ütötte el nagyot nyújtózkodva.

Az utolsó 10 percben már csak a hazaiaknak volt helyzete, de Tulipánnak nem okoztak nagy gondot. Így a félidőben szép játékot bemutatva 0:0-s döntetlennel vonulhattunk pihenőre.

A második játékrész elején Damásdi kapott egy nagy keresztlabdát, ami után lőtt, de fölé ment a labda. A következő időszakban ismét Tulipánnak kellett két alkalommal is védést bemutatnia, majd Jova következett. Damásdi adott be ragyogóan a jobb oldalról, Asztalos fejelt kapura, Jova pedig védte a fejest.

A 60. perctől úgy látszott jobb erőnléttel rendelkezünk a hazai csapatnál, akik inkább csak ellentámadásokból tudtak veszélyeztetni, mi pedig rendületlenül törtünk a kapujuk felé. Jöttek is a helyzetek, Preklet futott el egy alkalommal szépen a bal szélen, majd megpróbálta átemelni Jovát, de a kapus lehúzta a labdát. Nem sokkal később Asztalos fejelt nem sokkal mellé.

A 88. percben egy gyors támadást tudunk vezetni, ami után óriási kavarodás volt a hazai kapu előtt, egy lövés elakadt a védelemben, majd Nánási húzta kapura a labdát, ami a kapufát találta el, a kipattanó labdát pedig Peres lőtte a kapuba. 0:1

A játékvezető 3 perc hosszabbítást rendelt el, aminek a végén szabadrúgást végezhetett el a Nyíregyháza, az esethez Jova is feljött, hátha őt találja meg a labda. De nem őt találta és megszereztük a labdát, amit aztán Nyilas kapott meg, aki saját térfelünkről lapusan az üres kapuba lőtte a labdát. Egy igazán emlékezetes gólt szerzett, ami feltette az i-re a pontot a mai teljesítményünk után.

Kezdőcsapat:
Tulipán – Wild, Nánási, Albert, Preklet – G. Bíró – Damásdi, Hujber, Nyilas, Szilágyi – Asztalos

Cserék:
Asztalos helyén Peres
Hujber helyén Sándor
Szilágyi helyén Kerekes

Gól:
Peres (’88. p)
Nyilas (’93. p)

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...