13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Birkózó eredmények

A júniusi, győri Európa-bajnokság előtt az utolsó hazai egyéni versenyt bonyolították le szombaton a serdülő birkózók számára. A szabadfogású megmérettetésen a legtöbb súlycsoportban már eldőlt a válogatott címeres mezek sorsa, emiatt meglehetősen kevesen, mindössze nyolcvanöten próbáltak szerencsét Tokodon. A Ceglédi VSE TS Integral négy fővel képviseltette magát. A ceglédiek mindannyian a helyezettek között végeztek. Ezúttal a legjobb eredményt a 62 kg-ban versenyző, még diák I-es Csiszár Márkó érte el a serdülők között, aki az idősebbek között tudott diadalmaskodni. A csapatversenyben a ceglédiek a 4. helyen végeztek, ép hogy csak lemaradva a dobogóról. Az ugyancsak 18 pontot gyűjtő Kertváros a két első helyének köszönhetően végzett a Cegléd előtt.

Eredmények
38 kg 3. Rafael Dániel
57 kg 2. Barta Milán
5. Komáromi Viktor
62 kg 1. Csiszár Márkó

Csapatverseny:
1. Diósgyőr 29 pont
2. ESMTK 20 pont
3. Kertváros 18 pont
4. CVSE 18 pont

Vasárnap a 2018. évi extraliga felnőtt csapatbajnokság odavágó mérkőzéseire került sor az ESMTK rendezésében a Pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban. A tavalyi bronzérmes Cegléd az idei évben is érem esélyesként lépett szőnyegre mivel az időközben a Honvédhoz igazolt Lőrincz testvérek ebben az évben még a Cegléd csapatát erősítik vendég játékosként. Sajnos Tamás ezen a napon nem tudott szőnyegre lépni, mivel ebben az évben a csapatbajnokság programjából kivették a 82 kg-ot és így csak a 97 kg-ban tudott volna birkózni kötöttfogásban, de ott Viktor szerepelt. Ennek ellenére Cegléd jól kezdett és az első fordulóban az FTC csapatát 6 – 2 arányban győzte le. A második fordulóban a tavalyi bajnok ESMTK következett, ahol egy szoros mérkőzésen az ESMTK győzött 5 – 3-ra. A harmadik fordulóban az újonc UTE ellen egy újabb 6 – 2-es győzelem következett. Majd a negyedik fordulóban az ESMTK-át is legyőző Pénzügyőr következett ahol egy kicsit tartalékosan állt fel Cegléd. Ezen a találkozón Viktor sem lépett szőnyegre és így végű 6 – 2-es Pénzügyőr győzelem született. Az utolsó fordulóban a Csepel csapata következett ahol a Cegléd a legnagyobb arányú győzelmét aratta 7 – 1-re. Az odavágót követően Cegléd a harmadik helyen áll. A visszavágó mérkőzésekre november végén kerül sor.

A csapat tagjai: Török Tamás, Kecskeméti Krisztián, Villim István, Kecskeméti Ferenc, Kovács Árpád, Kovács Béla, Mohella Flórián, Lőrincz Tamás, Nagy Péter, Medgyes Viktor, Lőrincz Viktor, Szuda Péter és Szuda Zoltán.

Eredmények
I. forduló
CVSE – FTC 6 – 2

II. forduló
CVSE – ESMTK 3 – 5

III. forduló
CVSE – UTE 6 – 2

IV. forduló
CVSE – Pénzügyőr 2 – 6

V. forduló
CVSE – Csepel 7 – 1

A 2018. évi extraliga állása az odavágó mérkőzéseket követően:
1. Pénzügyőr SE 15 pont
2. ESMTK 12 pont
3. Ceglédi VSE 9 pont
4. Ferencvárosi TC 6 pont
5. Újpesti TE 3 pont
6. Csepeli BC 0 pont

Pap Ferenc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....