13 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

12 éves fiú rabolt ki egy mozgáskorlátozott nőt Törtelen

A ceglédi rendőrök vádemelést javasolnak egy 12 éves helyi fiú ellen, aki egy mozgáskorlátozott nőt akart kirabolni Törtelen.

A nyomozás adatai szerint 2017. november 8-án délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Törtel, Ceglédi úton egy mozgásában korlátozott nőt egy fiatal személy megpróbált kirabolni. A rendőrök adatgyűjtést követően megállapították, hogy az 58 éves, közlekedni csak járókerettel képes hölgy táskáját egy 12 éves helybéli fiú próbálta meg erőszakkal elvenni, a sértett ennek során elesett és megsérült, táskája szétszakadt.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a ceglédi rendőrök a bejelentést követő fél napon belül törteli lakhelyén elfogták, majd a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A ceglédi rendőrök a 12 éves fiú ellen rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...