3.5 C
Cegléd
2024. március 9. szombat
spot_img

Serdülő atlétikai OB Miskolcon – Keszthelyi Luca OB bronzérmes!

A hétvégén kétnapos atlétikai országos bajnokság volt Miskolcon ahol még az idő is kegyes volt az atlétákhoz, nem mosta el az eső a versenyt.

A Ceglédi VSE atlétáit 3 versenyző képviselte, Keszthelyi Luca, Gál Fanni és Juhász Anna.

Luca magasugrásban, gerelyhajításban és 80 m-es gátfutásban indult a versenyen. Gál Fanni 80 m-es gátfutás és 300 m-es síkfutásban, míg Juhász Anna 80 m-es gátfutásban. Alapvető célkitűzés volt az egyéni csúcsok megjavítása és a minél jobb szereplés.

Luca magasugrásban végig hibátlanul menetelt , sorra ugrotta át a magasságokat egészen 168 cm-ig, amit sajnos már nem tudott átugrani.

1 évvel idősebb vetélytársai az ugrások folyamán szinte minden magasságnál lécet vertek, de a végén azt mindig átugrották és ez sajnos így történt a 168 cm-es magasságnál is. Ezzel Lucának most  csak a 3. bronzérmes helyezés jutott , ami azért egy OB-n így is szépen mutat.

Luca 2. versenyszáma a gerelyhajítás volt, ahol nagyon szép egyenletes dobásokkal 35,85 m-rel – új egyéni csúcsot dobva – a gerelyhajítók között a 6. helyen végzett. A saját 2004-es korosztályában a 3. legjobb eredményt dobta.

A 3. versenyszáma a gátfutás volt, ahol Luca B” döntős lett nagyon szép futással. A B” döntőben Luca új egyéni csúcsot futott 80 m gátfutásban – 12,70 mp –et – és ezzel összesítésben a 10. helyen végzett. A 2004-esek között a döntőbeli eredmények alapján Luca a 2. legjobb időt futotta.

Gál Fanni 300 m-es futásával megjavította saját egyéni csúcsát 47,42 mp-re és a több mint 60 induló közül a középmezőnyben végzett.

Juhász Anna a 80 m-es gátfutásban indult ahol sajnos nem tudott egyéni csúcsot javítani , így a népes mezőny 2. felében végzett.

Keszthelyi Ferenc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...