15.6 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Van jövője a Ceglédi Kézilabda Klubnak!

Új elnökség kezdte meg a munkát a ceglédi férfi kézilabda egyesület élén. Bemutatkozó sajtótájékoztatójukon felvázolták terveiket és ismertették a csapatnál történt legfontosabb változásokat.

Kis Róbert, a Ceglédi Kézilabda Klub új elnöke bemutatta az egyesület irányításában szerepet vállaló új elnökség tagjait, Andó Gábort, Imregi Tibort, Sziládi Sándort és Varga Pétert. Ezután megköszönte Borsos Istvánnak a ceglédi férfi kézilabdáért az elmúlt évtizedben végzett munkáját.

Nehéz helyzetben vettük át az egyesület irányítását. – folytatta tájékoztatóját Kis Róbert elnök. „Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy biztosítani tudjuk a nyugodt működést. Reményeink szerint a kitartó munkánknak meg lesz az eredménye. Büszkén kijelenthetjük: a Ceglédi Kézilabda Klub indulása biztosított az NB1 2018/19-es évadában. A továbbiakban a legfontosabb feladatunk, hogy a pénzügyi helyzetünket stabilizáljuk, és ezt hosszabb távon is fent tudjuk tartani – mondta el az új elnök.

Az új egyesületi elnök ezután köszönetet mondott Földi László országgyűlési képviselőnek, a ceglédi városvezetésnek, valamint a helyi vállalkozóknak (Sziládi Sándor – Szidó Kft., Kővári Pál – KNOTT-Technik Flex Kft., Ecseri Ferenc – Ecseri Kft., Szeleczki László – CEVASZ), hogy segítő jobbot nyújtottak a nehéz helyzetben. “Nélkülük most nem a jövőről lenne itt szó.”

Az elnöktől Varga Péter elnökségi tag, szakmai igazgató vette át a szót: Elmondta, hogy a Klub továbbra is stabil tagja kíván maradni a kézilabda NB1-nek. A következő év szakmailag nehéz lesz, de Jakab László vezetőedzővel együtt bíznak abban, hogy a megújult és megfiatalított csapat helytáll az első osztályban.

Varga Péter azt is kiemelte: hosszú távon az a céluk, hogy az utánpótlás nevelésre nagyobb hangsúlyt fektessenek, és minél több ceglédi, és Cegléd környéki fiatallal megismertessék a kézilabdát.

A sajtótájékoztató utolsó részében a csapaton belül történt személyi változásokat emelte ki Jakab László vezetőedző. “Az elmúlt bajnoki szezon lezártával több játékostól búcsút vettünk. Elhagyta a Ceglédi KK SE-t:

-Pallag Péter (Dabas)

-Borsos Tamás (Dabas)

-Mirko Radovic (ismeretlen)

-Nemanja Grbovic (Steaua Bukarest)

-Dávid Máté (Mezőkövesd)

-Tóth Károly (Nagykanizsa)

Köszönjük mindannyiuknak az itt töltött éveket, és sok sikert kívánunk további sportkarrierjükhöz.” Ezt követően a vezetőedző bemutatta az érkező játékosokat. Cegléden folytatja pályafutását:

-Tamási Zsolt (Budakalász)

-Gábor Marcel (NEKA)

-Bruno-Vili Zobec (GRK Varazdin)

-Milan Vuckovic (Zeleznicar Nis)

-Pocsai Rajmund (Dabasról kölcsön)

A héten még két próbajátékos érkezik a csapathoz, azt követően válhat teljessé a keret.

A tájékoztató végén Kis Róbert elnök elmondta, hogy az új idény sorsolása megtörtént. Hétfőn megkezdődött a felkészülés, és jövő héten edzőtáborba vonul a gárda. “Arra kértem Jakab László vezetőedzőt, hogy kovácsoljon össze egy olyan ütőképes csapatot, amelyért Cegléd sportszerető közönségének szíve egyszerre dobbanhat” – zárta mondandóját.

cegledhandball.hu
Fotó: Kisfaludi István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...