7.4 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Minden jegy elkelt

Minden jegy elkelt néhány napja a ma esti István a király rockoperára a Patkós Irma Színház előadásában: 530-an tekinthetik meg majd az ünnepi előadást. A csemői ősbemutatón tegnap 2500-an voltak kíváncsiak az ottani ingyenes előadásra.

Olvasóink azért keresték meg lapunkat, mert szombaton jegyet szerettek volna vásárolni az augusztus 20-ai előadásra, de már nem lehetett, mert az előadás színhelye a Tiszti Klub udvara megtelt.

– Lehetett volna egy nagyobb helyszínen például a Református Nagytemplom előtti színpadon bemutatni az István a királyt, ott lett volna elég hely mindenkinek. – osztotta meg javaslatát olvasónk. – Így a Lézershow után, – amit szintén nem tudunk a programból, hogy hol lesz, úgyhogy ennyit a tájékoztatásról – mehet haza a sokszáz ember, mert nem tudnak elmenni az ünnepi előadásra.

https://www.facebook.com/imre.gyarmati.7/videos/2282616541754538/

Lapunk megkereste Kossuth Művelődési Központ vezetőjét, az előadás szervezőjét Détári Lukács Ágnest, de nem tudtuk elérni. Végül Hegedűs Ágota alpolgármester tájékoztatta lapunkat: – 530 férőhelyünk van, ennyit engedélyezett a katasztrófavédelem. A Tiszti Klub területe zárt és őrizhető, ennél nagyobb alkalmas helyszínünk nem volt sajnos. Így esett a szervező Kossuth Művelődési Központ vezetőségének választása erre a helyszínre. Mindenképpen egy kulturált színházi előadást szerettünk volna tartani, ahol le tudnak ülni a nézők, nem pedig állva kell élvezni az előadást. – mondta el az alpolgármester.

– Tegnap augusztus 19-én Csemőben mutattuk be első ízben a darabot, ott 2500-an tekintették meg. Nagy sikerünk volt! – számolt be lapunknak örömmel Andó László a darab rendezője, a Patkós Irma Színház igazgatója. – Éjszaka költöztettük át a díszleteket és jelenleg az építés zajlik a Tiszti Klub udvarán. Öt előadásra van engedélyünk és ez lesz a második, tehát ha igény lesz, máshol, nagyobb befogadóképességű helyszínen is bemutatjuk majd az István a királyt.

A Lézershow helyszíne egyébként – mint megtudtuk Hegedűs Ágota alpolgármestertől – a Szabadság téri színpad elől lesz látható, közvetlenül Gáspár Laci koncertje után.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...