6.8 C
Cegléd
2024. március 10. vasárnap
spot_img

Indul a Pinceszínház 2018–2019–es évadja

A π Színház, mint játszóhely kiválóan alkalmas egyfelvonásosok, kamara előadások, önálló estek, prózai es zenés produkciók bemutatására. A hosszan elhúzódó felújítás után végre elkészültünk a munkálatokkal! Mostantól a legmodernebb fénytechnikai és hangtechnikai eszközökkel felszerelt termei képesek lesznek megfelelni a legmagasabb nézői elvárásoknak is. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a felnőtt darabok mellett gyermekelőadásokat is fogunk játszani. Annak idején az óvodások és kisiskolások nagyon szerették ezt az intim környezetet, reméljük, most is hamar visszaszoknak hozzánk! A repertoár összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden korosztály megtalálhassa a neki megfelelő szórakozást. A legkisebbeknek interaktív dramatikus játékokkal és zenés mesejátékokkal kedveskedünk, az általános iskola alsó- és felső tagozatának is a tanulók életkorának megfelelő szórakoztató, egyben didaktikus előadásokat készítünk. A középiskolásoknak és a felnőtteknek komolyabb hangvételű, esetenként pikáns bohózatokat, abszurd drámákat, zenés komédiákat kínálunk.
A nyitóelőadás Golding Legyek Ura című regényének színpadi adaptációja lesz, Démonaink címmel. Az európai kortárs dráma nagyjai előtt tisztelgünk majd az Emigránsok és a Macskabaj című bemutatóinkkal. Ebben az évben színpadra kerül még a Padlás című musical is. 2019-ben, a színházi világnap tiszteletére világrekord kísérlet helyszínéül szolgál majd a Pinceszínház és rajta kívül még két másik ceglédi helyszín. A program szervezés alatt áll.
Szeretettel várjuk Kedves Nézőinket! Aktuális híreinkről a Ceglédi Panoráma hasábjain és a Pinceszínház honlapján adunk tájékoztatást!

Andó László igazgató

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...