9.6 C
Cegléd
2024. március 11. hétfő
spot_img

Nagy Tibor a CVSE új vezetőedzője

A héten menesztett Klausz László helyét Nagy Tibor veszi át a Ceglédi VSE labdarúgó csapatánál. Nagy Tibor az Újpestben kezdett el futballozni, majd megfordult a H. Köteles és a Gödi SC csapataiban, mielőtt Vácra került volna. A Vác FC-nél 1986-tól, 2000-ig szerepelt játékosként. Ezalatt az idő alatt három alkalommal játszott Magyar Kupa döntőt, kétszer lett ezüstérmes az első osztályban, majd a 93/94-es szezonban bajnoki címet szerzett, melyben nagyon nagy szerepe volt. A Váccal többször szerepelt a nemzetközi kupákban, 17 alkalommal húzhatta magára a magyar válogatott mezét, melyben egy gólt szerzett.
A Vácon legendának számító Nagy Tibor edzőként dolgozott a Vác utánpótlásában, majd 2006-ban megbízott edzőként már a felnőtt csapatot irányíthatta az NB I-ben. Ezután 2015-től ülhetett le ismét a váci kispadra, ezúttal már az NB II-ben. Először sikerült bent tartania az NB II-ben a kiesőhelyen átvett csapatot, majd a következő évben 6., tavaly a 10. helyre vezette az együttest. A sikerek ellenére június 30-án lejárt szerződését meglepetésre nem hosszabbították meg Vácon, pár hónap elteltével azonban ismét NB II-es csapatot irányíthat ezúttal már sárga-kék színekben.

Érdekesség Nagy Tibor kapcsán, hogy két fia is futballista lett, Richárd a Vácban játékosa volt, jelenleg a Kaposvár színeiben rúgja a bőrt, sajnos ellenünk gólt is szerzett. Most pedig az átigazolási időszak utolsó napján hozzánk érkező Nagy Tamás személyében másik fia került a keze alá.

Forrás: CVSE labdarúgás

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...