15.4 C
Cegléd
2024. március 10. vasárnap
spot_img

Autókat rongált meg a központban egy nagykőrösi férfi

K. István 30 éves nagykőrösi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. július 20-án 22:00 óra és 22:25 óra közötti időben a 2750 Nagykőrös, Szabadság tér 6. szám előtti közterületen ismeretlen okból testi erővel megrongált két gépjárművet. Az egyik szélvédőjét ököllel betörte, a másik csomagtartó ajtaja behorpadt.

K. István cselekménye olyan kihívóan közösségellenes, dolog elleni erőszakos magatartásnak minősült, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság garázdaság, továbbá rongálás vétség bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt K. István ellen befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykőrösi Járási Ügyészségnek.

Kiderült: A térfigyelő kamerák felvételei segítettek abban, hogy megtalálják a tettest, aki autókat vert szét a városközpontban

Egy igen erősnek tűnő baseball sapis fiatalember jött ki a közeli szórakozóhelyről, és “mérgében” belevert pár parkoló gépkocsiba, az egyiknek szétzúzta ököllel a hátsó szélvédőjét. Össze- vissza ugrált, több autó elé is kirohant. Végül ezt megúszta, mert nem gázolták el. A térfigyelő kamerák azonban rögzítették, ahogyan szétver autókat, és ez alapján a rendőrség vádemelési javaslattal élt. Ezt már nem úszta meg…. Tanulság: Ne verj szét semmit, ne vandálkodj Nagykőrösön, mert a térfigyelő kamerák látnak és így nem úszod meg a büntetést!

Forrás: nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...