13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Francba zavarta magát az edző

A női kosárlabda NB I-ben szereplő Cegléd együttesének szlovák vezető edzője, Peter Jankovic előbb úgy csinált, mint aki lemondott, majd maradt, és most a játékosait küldené haza.
November 11-én a hazai pályán játszó Cegléd 89-71-re kapott ki a Vasastól. Jankovic edző a meccs után a Nemzeti Sportban a következőket mondta: “Elismerésem ellenfelünknek, amely sok energiával játszva mindenképpen nyerni akart, és megmutatta a profi játékosainknak, hogyan kell kosárlabdázni. Nálunk valami nem volt rendben, és valószínűleg az utolsó mérkőzésem volt ez Cegléden, mert egy lélektelenül játszó csapat, amelyik nem akar nyerni, semmilyen meccset nem tud megnyerni.”

Gondolná az ember, a mester lemondott. Ám erről nem jött hír. Csak arról, hogy vasárnap ezúttal a BEAC nyert Cegléden bajnokit, a fővárosi csapat 79-76-ra nyert. A hazai csapat kispadján még mindig Peter Jankovic ült. Ezúttal sem fogta vissza magát: “Nehéz bármit is mondani. Csütörtökön az Európa-kupában a német bajnok ellen jól játszottunk, erre három nappal később teljesen mást mutat a csapat. Ellenfelünk jól és szívből játszott, de a mi csapatunknak nincs lelke. Akinek gondja van, pakoljon össze nyugodtan és menjen haza, mert lélek és küzdés nélkül senki ellen sem tudunk mérkőzést nyerni.” Tehát a korábban majdnem lemondott edző mégis maradt, de most a játékosokat zavarná el, akik azonban maradni fognak, így kíváncsian várjuk a Cegléd következő hazai meccsét az MTK ellen.

A cikk az Origo.hu oldalán olvasható teljes terjedelmében itt…

FOTÓK a CEKK legutóbbi BEAC elleni mérkőzéséről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....