5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Hajléktalanokon segít Gór-Nagy Era énekesnő karácsonykor

Fedél nélküliek karácsonyát teszi szebbé a Star Academy tehetségkutatóból ismert Gór-Nagy Era. Évről-évre jótékonysági fellépéssel okoz örömöt a ceglédi hajléktalanoknak.

Gór-Nagy Era zenei karrierje beindulni látszik. Jelenlegi színházi munkája mellett jó-pár énekes fellépés is vár rá az ünnepek előtt, de a jótékonykodásról sem feledkezik meg. Derült ki mindez egy közösségi oldalára feltöltött videós posztból.
A 21.-e szokott lenni általában minden év decemberében az a nap, amikor én jótékonykodok. Minden évben a ceglédi hajléktalan szállón felszoktam lépni egy karácsonyi műsorral. Ezzel is egy kis meghittséget és ünnepekre készülést adni az olyan embereknek akik ezt fedél nélkül élik meg…” – árulta el live videójában rajongóinak Era.
Elmondása szerint különleges, örömteli napként éli meg ezen alkalmakat a színész-énekesnő, aki januárban újra stúdióba vonul és hozzá lát két új dalának elkészítéséhez.
Gór-Nagy Mária színésznő tehetséges unokahúgának első saját videoklipes dala “Gyűlölsz vagy imádsz?” címmel október végén látott napvilágot, azóta már több rádióban és televíziós zenecsatornán is rotációban hallható és látható a szerzemény:
Fotó: youtube.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...