12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

BEST FACE FEST – XMAS PARTY

BEST FACE FEST – XMAS PARTY

Lassan negyedik éve már, hogy rendszeresen megrendezésre kerül a Best Face Fest party sorozata a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban. Az elektronikus zenéket és fesztiválokat kedvelők, országosan ismert fellegvára lett a rendezvény, ahol Magyarország legnagyobb lemezlovas sztárjai mellett már folyamatosan hazánk kedvenc előadói és együttesei is színpadra lépnek.

A 2018. december 22-ei karácsonyi party igazi sztárparádénak ígérkezik. Érkezik Metzker Viktória és Yamina, akik 2018-ban is az év legjobb női lemezlovasai közé tartoztak. Őket követik a dj szakma jelenleg legismertebb előadói, mint például Bricklake, aki évek óta fergeteges partikkal és zenei slágerekkel lepi meg rajongóit. A Suck My Disco, akik fiatalságuk ellenére meghódították szinte az egész ország közönségét. December 22-én a Best Face Fest színpadára érkezik az AK26. A nagysikerű rap csapat, akik több milliós Youtube nézettséggel, fergeteges slágerekkel és rajongói táborral büszkélkedhetnek. A műsorukban szólódalokat is hallhatunk Hiro mega slágerei közül, amit csak önmagukban több 10 millióan hallgattak meg. Legvégül, de nem utolsó sorban az est házigazdái Navidal, Oliver-D, és Sentinel, akik az elmúlt években már több alkalommal dörgették meg a sportcsarnok falait és játszották a ceglédi közönségnek a világ legnagyobb slágereit a Best Face Fest lemezjátszóin.

A 2018-es év utolsó bulija alkalmából szeretnénk megköszönni a Ceglédi Gál József Sportcsarnok vezetőségének és dolgozóinak, hogy tiszta szívvel segítették munkánkat. Köszönjük a Belánszky Produkciónak, hogy az év második felében biztosították a fantasztikus hangzást és látványvilágot. Ezen kívül Németh Zoltán munkáját, hogy életre kelti hónapról hónapra a fényeket és Puskás Kálmán Rainbow Laser Show-jával összhangban ámulatba ejtik a rendezvényre látogatókat. És legvégül, de nem utolsó sorban a Best Face Fest többi házigazdájának: Chris Dylan-nek, Little Pearl-nek, Wizarts-nak, a pultos lánykáinknak, illetve a csapat összes többi tagjának lelkes és kitartó munkáját.

Jegyek december 10-től elővételben megvásárolhatók korlátozott számban a Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) és a Facebook oldalon (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett viszonteladóknál 2000 Ft-ért, illetve a helyszínen 2500 Ft–os egységáron. A szervezők a beléptetés jogát fenntartják! 16 év alatt a belépés kizárólag nagykorú felügyelettel! December 22-én mindenkit szeretettel vár, boldog Karácsonyt kívánva mindenkinek a Best Face Fest Team csapata.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....