13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nem egészen úgy történt az eset

Mint ismert szilveszter éjjel Cegléden egy szórakozóhelyi konfliktus miatt több fiatalember került összetűzésbe, egyikük a hírek szerint súlyos sérüléseket szenvedett, eszméletlenre verték, arccsontja is eltört. A verésnek a rendőrök vetettek véget, két támadót már kihallgattak, akik szabadlábon védekezhetnek.

https://www.facebook.com/CeglediPanorama/posts/2290122771032301

Az összetűzés idején mindhárom fiatal ittas volt és nem egészen úgy történt az eset, mint ahogy a hírekben megjelent, például az eszméletvesztés se következett be – állítja az egyik elkövető, aki megkereste lapunkat a történet másik oldalával:

„Szilveszterkor épp egy szórakozóhelyről távoztunk, amikor sértő kijelentéssel, provokáló hangnemben utánunk szólt a fiatalember. Ennek következtében az egyik társammal szóváltásba keveredtek, a provokáció tovább folytatódott, azzal kérkedett, hogy ő fekete öves karatés, akivel nem lehet ujjat húzni. A sértett hátterében meghúzódó lányokat arra kértük, hogy fékezzék meg a tettlegességig fajuló vitát, és vigyék el a fiatalembert, mi pedig eközben a társamat igyekeztünk csillapítani. Mikor úgy láttuk, hogy elcsendesedtek a dolgok, az egyik barátom visszaindult a szórakozóhely felé. A fiatalember és társai mögött haladva sétált, amikor a sértett fenyegető jelleggel hátra fordult, és kérdést szegezett felé, hogy mégis mi jogon követi a lányokat. Mi ekkor már megijedtünk, a társammal odaugrottunk és megütöttük, ami heves dulakodást indított el. Az ütést követően a fiatalember a kabátomnál fogva a földre rántott, majd miután felkeltem, ismét megütöttem, s amikor ő visszaütött volna, kitértem az ütése alól. Ám ezzel a lendülettel a barátommal együtt átborultak egy betonszirten. Miután lábra állt, a barátom megindította felé a kezét, de nem találta el. A barátomat védve odamentem, és ismét megütöttem, majd a társam is csatlakozott, aki szintén ütést mért rá. A fiatalember még vérző fejjel is folytatta volna a dulakodást, amikor a társam ismét megütötte. Ekkor már a buszmegállóban álló két ártatlan férfire is rá akart támadni, amikor én kilöktem őt az útra. A lány ismerősei azonnal odaszaladtak hozzá, és kérték, hogy most már fejezzük be, ennek itt van vége. Ők a fiatalembert csitították, én pedig a társamat. A történtek ideje alatt a lányoknak nem esett bántódása, mivel ők tőlünk több méter távolságra álltak. A fiatalember a rendőrök társaságában keresett meg minket, ám a dulakodásnak nem ők vetettek véget, az ügyet magunk közt rendeztük.”

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....