ad
ad
ad
ad
ad

5 Comments

 1. 4

  taxis

  Trencsényi Melinda írja a fércbukkon!
  A CIKK ALÁ ÍRT KOMMENTRE A VÁLASZOM! REMÉLEM MAGÁRA ISMER AZ ILLETŐ!HÁT KEDVES TAXIS! KÖZLÖM ÖNNEL, HOGY EGY FIKARCNYI IGAZA SINCS.
  Naaa halljuk miért is?
  ELŐSZÖR IS A KAPUŐRÖK MIND EGYTŐL EGYIG EGY NAGY BUNKÓ, KÖZÜK NINCS A FOGLALKOZÁSUKHOZ, FÉNYÉVEKRE MESSZE VANNAK, MÉG EGY PORTÁS FELADATÁTÓL IS.
  Kedves Melinda! Mit is írtam? A kultúrálatlan viselkedésre nincs mentség…

  KETTŐ HA VALAKI A HOZZÁTARTOZÓJÁT VISZI BE ÉPPEN A SÜRGŐSSÉGIRE, ÉS AZ JÁRÓKÉPTELEN, KÉNYTELEN OTT MEGÁLLNI, ÉS FEL IS KELL HOGY ENGEDJÉK A “KAPUSOK” !
  Kedves Melinda! Ha valaki sérültet hoz (ment) a kutya se szól érte, hogy megáll és kiteszi a beteget. DE… az adott esetben erről szó sincs! Itt a beteg hazaszállításáról írt KI.

  A HARMADIK: HA MÁR A PORTÁSNAK SEM MEGFELELŐ KAPUSOK ANNYIRA A “HELYZET MAGASLATÁN ÁLLNAK” AKKOR JOBB LENNE HA AZZAL FOGLALKOZNÁNAK, HOGY A KINTI KERÉKPÁRTÁROLÓKNÁL NE ÁLLJANAK MEG CIVIL AUTÓK, ÉS PARKOLGASSANAK, MERT OTT IS VAN KRESZ TÁBLA, MÉG MEG A BEHAJTANI TILOS-NAK NEVEZETŰ UGYE, ÉS KÉPTELEN AZ EMBER A KERÉKPÁRJÁT A TARTÓBA TENNI, MERT SOROZATBAN AUTÓK FOGLALJÁK EL!
  Kedves Melinda! Amiről ír az NEM a kórház területe! Ön lenne legjobban felháborodva, ha ott “portásnak sem megfelelő kapusok” szólnának valakinek!

  EGYÉBKÉNT A CIKKBEN EMLÍTETT AUTÓS NEM “PARKOLNI” MENT ÉS ÁLLT A RAMPÁNÁL, HANEM A JÁRÓKÉPTELEN HOZZÁTARTOZÓJÁT VÁRTA, ! KÍVÁNCSI LETTEM VOLNA RÁ HA MÉGIS “SZÓT FOGAD” A BUNKÓNAK, KITOLTÁK VOLNA-E A BETEGHORDÓK A TOLÓKOCSIVAL A KINTI PARKOLÓBA A BETEGET! NNNA ERRŐL ENNYIT A BUNKÓSÁG, AZ IDIÓTASÁG, ÉS AZ ÉRZELEMTŐL MENTES LELKISZEGÉNY EMBEREK TÖMKELEGE VAN EBBEN A VILÁGBAN!
  Kedves Melinda! A személyeskedésre nem reagálnék csak annyit, hogy még jobbulást is kívántam a hozzátartozónak… Tehát, a dolog úgy működik, hogy ha várok valakit, akkor a felhajtó alatt várakozok, nem zavarva a Mentők munkáját. Leállítom az autót, és felsétálok a bejárathoz. Ha jön a betedhordó, vissza a kocsihoz és egy rövid kunkor után már ül is be a beteg, és huss már ott sem vagyunk. Kedves Melinda! Csak akkor szólnak a “bunkók” ha 30-40 percig áll ott valaki.

  Reply
 2. 3

  melinda19571026@freemail.hu

  HÁT KEDVES TAXIS! KÖZLÖM ÖNNEL, HOGY EGY FIKARCNYI IGAZA SINCS. ELŐSZÖR IS A KAPUŐRÖK MIND EGYTŐL EGYIG EGY NAGY BUNKÓ, KÖZÜK NINCS A FOGLALKOZÁSUKHOZ, FÉNYÉVEKRE MESSZE VANNAK, MÉG EGY PORTÁS FELADATÁTÓL IS. kETTŐ HA VALAKI A HOZZÁTARTOZÓJÁT VISZI BE ÉPPEN A SÜRGŐSSÉGIRE, ÉS AZ JÁRÓKÉPTELEN, KÉNYTELEN OTT MEGÁLLNI, ÉS FEL IS KELL HOGY ENGEDJÉK A “KAPUSOK” ! A HARMADIG: HA MÁŰR A PORTÁSNAK SEM MEGFELELŐ KAPUSOK ANNYIRA A “HELYZET MAGASLATÁN ÁLLNAK” AKKOR JOBB LENNE HA AZZAL FOGLALKOZNÁNAK, HOGY A KINTI KERÉKPÁRTÁROLÓKNÁL NE ÁLLJANAK MEG CIVIL AUTÓK, ÉS PARKOLGASSANAK, MERT OTT IS VAN KRESZ TÁBLA, MÉG MEG A BEHAJTANI TILOS-NAK NEVEZETŰ UGYE, ÉS KÉPTELEN AZ EMBER A KERÉKPÁRJÁT A TARTÓBA TENNI, MERT SOROZATBAN AUTÓK FOGLALJÁK EL! EGYÉBKÉNT A CIKKBEN EMLÍTETT AUTÓS NEM “PARKOLNI” MENT ÉS ÁLLT A RAMPÁNÁL, HANEM A JÁRÓKÉPTELEN HOZZÁTARTOZÓJÁT VÁRTA, ! KÍVÁNCSI LETTEM VOLNA RÁ HA MÉGIS “SZÓT FOGAD” A BUNKÓNAK, KITOLTÁK VOLNA-E A BETEGHORDÓK A TOLÓKOCSIVAL A KINTI PARKOLÓBA A BETEGET! NNNA ERRŐL ENNYIT A BUNKÓSÁG, AZ IDIÓTASÁG, ÉS AZ ÉRZELEMTŐL MENTES LELKISZEGÉNY EMBEREK TÖMKELEGE VAN EBBEN A VILÁGBAN!

  Reply
 3. 2

  Nem taxis

  Ellenben a biztonsági őr nem intezkedhet közlekedési szabálysértésben. Továbbá az azonosítót, akárcsak a rendőrnek kötelessége jól látható módon viselni a formaruhán. Azon túl, hogy az intezkedése nemcsak jogszerűtlen, de szakszerűtlen és bunkó is, ha így történt.

  Reply
  1. 2.1

   taxis

   Igen, az eredeti cikk írója is ebbe a tévhitbe esett! Őt nem megbünteték, hanem, mivel hosszabb időt parkolt (bárhol) a kórház területén, felszólították a parkolási díj megfizetésére.
   Tehát, NEM közlekedési szabálysértésben intézkedett a “bunkó”, hanem utasítást hajtott végre!!! (ezért csúnya csúsztatást ezt írni egy cikk címének)
   “…az intezkedése nemcsak jogszerűtlen, de szakszerűtlen és bunkó is, ha így történt.”
   Igen, ha így történt! A szakszerütlennel egyetértek, de jogszerűtlennel vitatkoznék. A Kórház egész területén parkolási díjat kell fizetni, a bejáratnál kifüggesztett felhívásban meghatározottak szerint. Ez nem újkeletű. Több éve így van. Egy felfokozott lelkiállapotú (hosszasan várakozó) hozzátartozó teljesen másképp élhet meg egy parkolási felszólítást, mint egy normál állapotban lévő.

   Reply
 4. 1

  taxis

  Kedves KI! A KRESZ a kórház területére érve nem veszti érvényét! A tábla (Megállni tilos, kivéve Mentők!!!) a “felhajtóra” ki van téve. Ön ott meg sem állhatott volna. A kultúrálaltlan viselkedésre szerintem sincs mentség., de bírságolni csak arra feljogosított szervezet (hatóság, rendőr stb.) bírságolhat. A cím csúsztatás! Önt nem megbírságolták, hanem az intézmény belső szabályzata alapján a parkolási díj megfizetésére szólították fel. (bár a rendőr simán megbírságolhatta volna a közlekedési szabályok megsértése miatt.) Feleslegesen ne keltsünk zavart. Sok kórházba be sem hajthatna autóval. Mindenkinek megfelelő megoldás szerintem nincs. (és jobbulást a hozzátartozónak)

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma