6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Nyugdíjas katonák közgyűlése

A Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület február 22-én megtartotta éves beszámoló közgyűlését. Meghívottként megjelentek, Vörös Lászlóné nyugállományú ezredes, a BEOSZ alelnöke és Hegedűs Ágota alpolgármester asszony az önkormányzat képviseletében. A határozatképes gyűlésen, Lukács István nyugállományú alezredes ügyvezető, az éves munkáról, Matetits Lajos nyugállományú alezredes a pénzügyi terv végrehajtásáról, Kocsis István nyugállományú ezredes a felügyelő bizottság tevékenységéről adott számot.

A beszámolókat Takács Győző nyugállományú alezredes által összeállított fénykép illusztrációk tették még szemléletesebbé. Zárásként, szintén általa az év eseményeiről összeállított – nem egyszer humoros – videofilmet tekintettek meg.

Kérdésemre Lukács István ügyvezető a következőket emelte ki az egyesület munkájával kapcsolatban: „Egyesületünk 145 fővel a város legnagyobb és legszervezettebben működő nyugdíjas egyesülete. Az elmúlt év a korábbiakhoz hasonlóan nagyon gazdag volt művelődési, szórakozási, ismeretterjesztést és pihenést szolgáló rendezvényekben, melyek tovább erősítették az egyesülethez való tartozást.   Kiemelkedő rendezvényeink voltak az autóbuszos kirándulások, a csoportos üdülés, a budapesti színházlátogatások és az immár 5. alkalommal Cegléden megrendezett Szépkorúak Országos Testébresztő fesztiválján való részvételünk 66 fővel, a klubdélutánokon tartott színvonalas előadások, beszélgetések. Rendszeresen meglátogatjuk a betegeinket, nehezebb helyzetben élő tagtársainkat, mely valódi bizonyítéka az egymásra történő odafigyelésnek, bennünket jellemző erős bajtársi és közösségi szellemnek. Rendszeresen részt veszünk a városi rendezvényeken is. Őrizzük a katonai hagyományokat, megjelenítjük az egyenruhát viselő katonákat ebben a 150 éves katonavárosban.”

KI

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...