12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Lakossági fórumot tartott Cegléden a Mi Hazánk párt

Lakossági fórumot tartott március 16-án Cegléden a művelődési házban a Mi Hazánk párt. Toroczkai László a párt vezetője és Volner János országgyűlési képviselő beszélt a hallgatóság előtt.

Volner János megköszönte a jelenlévőknek, hogy tavaly áprilisban bizalmat adtak neki és biztosította a választókat, hogy továbbra is a választókerületen belül fog dolgozni a helyi érdekekért. Ezután Toroczkai Lászlóval közösen kitért azokra az ügyekre, amelyeket továbbra is tisztázatlannak lát: „a Hungária Biztosító károsultjai és a város tisztességes gazdálkodása érdekében” tervez lépéseket tenni.

Volner János hangsúlyozta: baloldali összefogásban nem gondolkodnak, mert nincs meg az értékközösség pártja és a DK vagy MSZP között.

– Zavar tapasztalható országosan és itt helyben is a Jobbik és a Mi Hazánk párt programjának különbségéről, meghatározó tagjaik személyéről. Tudna erről részleteket mondani?

– Sokat elmond az, hogy országosan a Jobbik 4 legnépszerűbb politikusából 3-an már átigazoltak a Mi Hazánkhoz, Vona Gábor pedig kilépett a politikából. Helyben még nem mondanék neveket. Az, hogyan indulunk el az őszi választáson, kit fogunk támogatni, ki lesz a jelöltünk még nyitott kérdés. De az biztos, hogy a baloldali pártokkal nem fogunk együttműködést vállalni.

– Cegléden lehet tudni már, hogy kik lesznek az arcai a Mi Hazánk kampányának?

– A ceglédi alapszervezet már megalakult és jónéhány korábbi Jobbik-os jelent meg sorainkban, mert csalódtak a pártban. Egyelőre nem szeretnék neveket megadni, mert nem akarunk találgatásoknak táptalajt adni a polgármester jelöltünk személyéről. Egyelőre csak annyit, hogy több erre alkalmas személy van, akikkel még egyeztetünk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...