4.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Elköltözött az Allianz

Az Allianz Hungária Biztosító ceglédi ügyfélszolgálata új helyen várja régi és leendő ügyfeleit!

-Bizonyára sok ceglédinek feltűnt, hogy a Rákóczi úti Allianz iroda hosszú évek szolgálata után bezárta ajtaját. A költözés az épület tulajdonosváltása miatt történt. – tájékoztatta lapunkat Kiss Zoltán hálózati igazgató, a ceglédi iroda vezetője. – Az új ügyfélszolgálati iroda a Szabadság tér 6/a. szám alatt, az OTP oldalában, a volt szolárium helyén, a Szabadság tér és Batthyány utca közötti átjáróban rendezkedett be. Itt modern környezetben, felkészült kollégák várják régi és leendő ügyfeleinket.

Kérdésünkre, miszerint milyen ügyekben fordulnak az ügyfelek leggyakrabban az Allianz Hungária Biztosító ceglédi ügyfélszolgálatához, Kiss Zoltán kifejtette:

– Mindennapos, kimeríthetetlen aktualitás a nyugdíjkérdés. Az aktív évek utáni anyagi biztonságunk elősegítése – még munkavállalói éveinkben – sokunkat foglalkoztató probléma. Kollégáink naprakész felkészültséggel tudnak ebben a kérdésben megoldást javasolni a hozzánk forduló ügyfeleinknek – személyre szabottan, a lehetőségeik figyelembevételével, így akár 130 ezer forint évi SZJA visszatérítést is elérhetnek, így fel tudnak készülni nyugdíjas éveikre.

Más, nem nyugdíjcélú megtakarítási lehetőséggel is felkeresik új irodánkat, valamint kollégáink szívesen segítenek ingatlanok, ingóságok, gépkocsik, vagy akár vállalkozás védelme érdekében biztosítási ajánlattal. Remélem, hogy a költözés minden félnek pozitív változást hoz és elősegíti a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...