6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Újrabetonozzák a csúszdát

Tavaly októberben kaptunk Maászné Iréntől levelet, amelyben arról írt, hogy hiába szereti kislánya a Bajcsy Zsilinszky téri játszóteret, a csúszda életveszélyes, mert betondarab áll ki a földből. Akkor a játszóterek karbantartásáért is felelős Várvag Kft-nek eljuttattuk a levelet, de március utolsó napjaiban újra levelet kaptunk az édesanyától. „Tisztelt Ceglédi Panoráma! Szomorú, hogy Cegléden ennyire nem fontos a gyermekek testi épsége. 1 év eltelt és semmi sem változott, ugyanúgy ott a beton, mint az elmúlt évben. Arra várnak az illetékesek, hogy nagy baj történjen? Sajnálom, hogy megint csak ilyen szomorú ügyben írtam önöknek. Viszont remélem szavaim egyszer megértő fülekre találnak!! Köszönettel Maászné Irén.”

https://www.facebook.com/CeglediPanorama/posts/2159496980761548

Lapunk megkereste az illetékest, a Várvag Nonprofit Kft. az alábbi levelet küldte meg lapunknak: „A Bajcsy Zs. játszótérrel kapcsolatos megkeresésre a válaszunk a következő: Köszönjük az észrevételt. 2018. nyár folyamán már egyszer véstünk a csúszdás hajó játék támasztó betonjából. Ám sajnálattal tapasztaljuk, hogy ismét problémát jelent a játszótéren a felbukkanó támasztó beton. Ennek egyetlen megoldása az, hogy azt a csúszda ideiglenes elbontása után mélyebbre kell lebetonozni. A munkálatok reményeink szerint a következő két hétben megvalósulnak. VÁRVAG Nonprofit Kft.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...