ad
ad
ad
ad

15 Comments

 1. 10

  Komjáti

  A hozzászólásokat olvasva, látom , jó magyar szokás szerint ismét sikerült a lényeget megragadni, embertársainkat szapulni. Talán az észrevétel tartalmára kellene felfigyelni és kultúráltan, lehetőleg helyesirási hibáktól mentesen türelmesen, átgondolva hozzászólni.

  Reply
  1. 10.1

   Okos Péter

   Ön pedig korrektül leiskolázott mindenkit! Tanuljanak meg írni! Ön pedig a cikkhez szóljon hozzá! Remélem, segítettem!

   Reply
 2. 9

  Okos Péter

  Jaj, de mindenki a Dr-nő védelmébe szállt! Lehet nyalni ezerrel!

  Reply
 3. 8

  dr Kunszabó Klára

  Szeretném megjegyezni a cikk nem arról szól, hogy én mivel és miért közlekedek. Remélem a cikk a cikk lényege fontosabb .
  Kiváncsiságát kielégítve : az iskolától 2 km-re lakunk. Péntek délután nem csak a rendkivül nehéz iskolatáskát de a tornazsákot is viszzük haza. Az iskola táska is megérne egy témát.

  Reply
  1. 8.1

   Péter

   Jajj, szegény mai nyimászla gyerekek, még nem bírnak el néhány füzetet és könyvet! A mobiltelefont remélem a gyermek vitte!

   Reply
 4. 7

  Andó Renáta

  Nagyon sok helyre kellene gyalogátkelőket felfesteni. Ahol a tragikus baleset is történt, ott sincs a közelbe gyalogátkelőhely.A múzeum utca és a Széchenyi út között egy sincs. Pedig ott egy iskola is van. A gyalogátkelőhelyek elé forgalom lassítókat is helyeztetnék ki. Nem elég egy figyelmeztető vagy egy sebességkorlátozó tábla. Még a rendőrök is kevesek hogy visszaszorítsák a száguldókat. A múltkor a kisbabámmal tartottunk haza amikor a Széchenyi út gyalogátkelőjén akartunk átmenni amikor a belső sávban lévő autós átengedett volna. Le is léptem amikor a külső sávban haladó elfelejtett lefékezni és elkapta a kormányt hogy ne üssön el minket. Utána mint aki jól végezte manőverét elhajtott. Hiába van elsőbbség ha az emberek figyelmetlenek! Nem elég a felfestés, a tábla, a rendőr ide más megoldás kell!

  Reply
 5. 6

  Farkas Katalin

  Úgy gondolom, az olvasói levél valamennyiünket érintő, mindannyiunk számára fontos problémát vetett fel .A szerző korrektül a problémára koncentrálva, még esetleges megoldást is javasolva, személyes sérelmét nagyvonalúan félretéve írta le gondolatait, véleményét.. Nem kellene személyes síkra és mellékvágányra terelni a gondolatokat. Hogy a mai lurkók hogyan járnak iskolába, a családok hogy tudják megoldani AZT a problémát, az lehetne egy másik bejegyzés témája.

  Reply
 6. 5

  korpa07@gmail.com

  Nem mindegy mivel viszi iskolába? A kötözködés az nagyon megy! Meg fogta az írás lényegét!! Édes istenem!!

  Reply
  1. 5.1

   jUHÁSZ iSTVÁNNÉ

   Mi az, hogy kötözködés? Az írás lényegét is megfogtam, ha tetszik, ha nem! Igenis nem árt, ha gyalogol a gyerrmek az iskolába s onnan haza! Tetszik érteni Korpa?

   Reply
 7. 4

  Erzsi

  Nem mindegy milyen messze lakik az iskolától és, hogy miért kocsival megy az unokáért???? Talán utána dolga lehet máshol. A lényeget kellett volna talán értelmezni….. ahhoz miért nem tetszik hozzászólni???

  Reply
  1. 4.1

   Juhász Istvánné

   Csak szólok! A lényeget is értettem, amennyiben elolvasta a hozzászólásomat, akkor olvashatta, hogy arra is reagáltam! Csupán azért vetettem fel, mert a mai gyerekek sem játszani nem tudnak, sem gyalogolni nem bírnak, se tanulni, se semmit! Megjegyzem utálok bármihez is hozzászólni, mert a sok tahó csak leugatja az embert!

   Reply
 8. 3

  Horváth Erzsébet

  Én senkit nem védek !!! De mindenkinek saját magán ügye mivel viszi , gyermekét , vagy épp unokáját !!! Lehet óvoda , vagy épp iskola !!! A közlekedési szabályok mindenkire vonatkoznak !!! Sajnos az a nagy hiba ! Vannak akiket nem érdekel !!!

  Reply
  1. 3.1

   Péter

   Igen, mindenkire vonatkoznak, akkor miért nem a zebrán ment át az unokával? Ja! Persze! El kellett vona gyalogolni a Művelődési házzal szemben lévő sarokig, s ott visszagyalogolni a temlomig, ahol a kocsi állt.Bözsike! Akkor a gyalogost érdekelte a közlekedési szabály? Tessék már nekem válaszolni erre a felvetésemre!

   Reply
 9. 2

  Én senkit nem védek !!! De mindenkinek saját magán ügye mivel viszi , gyermekét , vagy épp unokáját !!! Lehet óvoda , vagy épp iskola !!! A közlekedési szabályok mindenkire vonatkoznak !!! Sajnos az a nagy hiba ! Vannak akiket nem érdekel !!!

  Reply
 10. 1

  Juhász Istvánné

  Tessék mondani, hol tetszik lakni, hogy az unokáért az iskolába csak kocsival lehet elmenni!? Ezzel nem az autóst védem, csupán érdekel. Megmondom miért! Az a tapasztalatom, hogy néhány utcányi távolságból is autóval viszik a csemetét az iskolába,. Nagyon nagy hiba!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma