16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Fejlesztések az 5. körzetben

Célegyenesbe ért az önkormányzati ciklus, ebben az évben ősszel helyhatósági választásokat tartanak Cegléden is. A választók tájékoztatására a Ceglédi Panorámában egy cikksorozatban lapszámonként egy-egy önkormányzati képviselőt kérdezünk az elmúlt években végzett munkájáról. Lehetőséget kívánunk biztosítani mindenkinek, hogy beszámoljon a ciklus végéhez közeledve az eredményekről és amennyiben indulni kíván az őszi önkormányzati választásokon, akkor jövőbeli terveiről is. Most az 5. számú választókörzet képviselőjét Imregi Tibort kérdeztük képviselői munkájáról és terveiről.

– Hogyan értékeli a saját képviselői munkáját? Sikerült-e megvalósítani, amit célként kitűzött, sikerült-e beváltani a választási ígéreteket?

Ha a körzetemben körbenézünk, sok szép és hasznos dolgot látunk, amelyek ebben a ciklusban valósultak meg. A teljes felsorolást nem is vállalom, de mégis néhány példát említenék. Ilyen a Kossuth tér felújítása, emellett megszépült a Szentháromság tér és a katolikus bazársor is. Fontosnak tartom a piacon történt összes munkálatot úgy mint, a befedés, vízelvezetés. A külső területeken megtörtént a vízelvezető árkok bélelése, útalapok készítése vagy a régiek burkolása. Szintén fontos megjegyezni az Alszegi úti kerékpárút felújítását is. Az eddigi munkával elégedett vagyok, de természetesen mindig akad és lesz is tennivaló. Nem beszélve arról, hogy a ciklus még tart és őszig sok fejlesztés fog megvalósulni.

– Mit tart képviselői munkája legnagyobb eredményének ebben a ciklusban?

Számomra minden nagyobb és kisebb munka egyaránt fontos. Tősgyökeres ceglédiként arra vagyok büszke, hogy a város fejlődése folyamatosan felfelé ível, ezért számtalan dicsérő szót kapok, amiket nagyon szépen köszönök.

– Ha pártja bizalmat szavaz Önnek indulni szándékozik-e az őszi helyhatósági választásokon? Mit tart a legfontosabb megoldandó problémának, milyen megoldási javaslatai, tervei vannak a körzetében?

– Ha felkérést kapok, természetesen szeretnék az őszi választásokon indulni. A feladatok, mint most is, maguktól fognak jönni.

– Mi a kedvenc, közéleten kívüli szabadidős tevékenysége?

Imregi Tibor családjával a Gödöllői királyi kastélyban

– Több alapítványban és civil szervezetben végzek önkéntes munkát. Kikapcsolódásként dolgozok a saját veteményes és szőlős kertemben. Még fiatalabb koromban fejembe vettem, hogy bejárom Magyarország történelmi emlékhelyeit, kastélyait, várait, beleértve a határon túliakat is. Ez a vállalás a mai napig tart.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....