8.8 C
Cegléd
2024. március 25. hétfő
spot_img

67-1-re nyertek a Cápák

A múlt héten a Ceglédi Kék Cápák öt korosztálya hét bajnoki meccset játszott. Az ifi csapat hazai vereséget szenvedett a Malévtól, a serdülők papíron 10-ra, rendes játékban pedig 67-1-re nyertek, az U14 legyőzte a Kókát, majd nagy csatában veszítettek a bronzért vívott meccsen az Inárcs-Örkénnyel szemben, az U12 duplázni tudott a Göd és az Érd legyőzésével és az U10 is helyt állt az ebben a korosztályban a gólokat nem számontartó bajnokságban a Gyömrő és az Euronovex ellen.

 

Ifi mérkőzés:

Ade Sowunmi edző: – Sajnálom, hogy ma nem tudtuk az utóbbi hetek koncentrált játékát hozni és vereséggel búcsúztunk a hazai pályától.

Ceglédi Kék Cápák – Tempo KSE-BVSC 26 – 36 ( 12 – 16 )

_____________________

Serdülő mérkőzés:

Ade Sowunmi edző: – A vendég csapat igazolások nélkül érkezett, így a hivatalos végeredmény 10-0, de lejátszottuk a meccset, melyen 67-1-re nyertünk. Mindegyik élvonalbeli csapat ilyen nagy arányban nyert a REAC ellen, kár hogy nekünk ez a gólkülönbség és a gyerekek lőtt góljai nem kerülnek fel a rendszerbe.

Ceglédi Kék Cápák – REAC 10 – 0

_____________________

U14 mérkőzések:

Spolmin Roberta edző: – Jó látni, ahogy meccsről, meccsre ügyesednek és fejlődnek a lányok. A vereség ellenére a második meccs is zseniális volt. Hatalmasat küzdött a csapat, megérdemelték volna a győzelmet a csajok. Voltak apró problémáink a játékvezetéssel és a hajrában 17-17-nél a szerencse sem állt mellénk…

Kóka KSK – Ceglédi Kék Cápák 13 – 25 ( 5 – 14 )

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 19 – 17 ( 9 – 6 )

_____________________

U12 mérkőzések:

Pudics Zsolt edző: – Tudatos és bátor játék, kőkemény védekezés, hatalmas szív és remek hozzáállás. Nagyon büszke vagyok a csapatra, a lányok mindent megcsináltak a pályán, amit megbeszéltünk, pedig az Érd elleni, egy kimondott melós meccs volt. Mindkét mérkőzés minden perce öröm volt számomra a kispadon. Bravó Lányok!

Göd – Ceglédi Kék Cápák 8 – 20 ( 4 – 8 )

Érd – Ceglédi Kék Cápák 12 – 21 ( 7 – 12 )

_____________________

U10 mérkőzések:

Ebben a korosztályban sem az eredményt, sem pedig a góllövőket nem tartják számon. A Dömsödön megrendezett találkozók. Tóth Ágnes edző: – Örülök, hogy folyamatosan ügyesednek a gyerekek. Mindenki élvezte a játékot és talán ez a legfontosabb.

pézsé

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....

Új üzemeltető a balatonszárszói tábor élén

A március 21-ei testületi ülésen több mint egy órát...

Újabb feljelentés

Feljelentést tett a Ceglédi Rendőrkapitányságon Horváth Gábor korábbi önkormányzati...

Állami kitüntetés

Kurdi Viktor a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója a Magyar Arany...

Vádemelés a tolvajbanda ellen

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak öt tolvajjal szemben. A...