ad
ad

5 Comments

 1. 4

  Ricsi

  Húzzanak ki a gubodiba piálni reggelig!
  Vagy a strandra szívni!
  Mit képzelnek magukról!

  Ha a város nem a gimis kölykökből élne, még jogos is lehetne a cikk. Ja nem.

  Reply
 2. 3

  Xy

  Igen én szemelyszerint ismerem ezeket a fiúkat és nem valami jó dolgokat tesznek ezellen ha bármit lehet tenni akkor meg kellene tenni mert volt hogy már későn este hajnali órákban is kint voltak és mindenkitől pénzt kérnek és galád modon viselkednek

  Reply
 3. 2

  Dave

  Ez cegléd! Régen rengeteget mászkáltam a barátokkal a Szab téren. Bár mondjuk mi a légynek se ártottunk. Ha úgy volt kiültünk sörözni, beszélgetni vagy akármi. De már akkor is voltak hasonló 13-16 éves fiatalok.
  Aztán ez idővel egyre rosszabb lett és ma már inkább beülök valahova meginni valamit hétvégén mint hogy ezt nézzem, hallgassam. Megmondva az őszintét, elment a kedvem az egésztől. Mindenhol tizenévesek vannak akik bömböltetik a zenét nem érdekelve hogy épp arra jár egy hölgy baba kocsival és a kisgyerek éppen az igazak álmát alussza, őket ez mit sem érdekli, vagy az hogy ordibálnak össze vissza amire megint senki se kíváncsi és eljátszák hogy ők a város bikái hol ott még szerintem egy egyszerűbb egyenletet se képesek megoldani. De arra van idő és pénz hogy lógjanak, igyanak és rongálják a közterületen a padokat vagy bármit ami szemet szúr nekik. Remélem egyszer valaki(k) észbe kap és rendre teremti őket ha már a szüleik sem képesek rá.

  Reply
 4. 1

  Márk

  Toroljek kifele ezt az egeszet de gyorsan nem jarult ehez hozza senkise szoval mehet is a feljelentes ha nem torlik le

  Reply
  1. 1.1

   Orbán Viktor

   Öcsi! Sz@rt se ér a harag hatalom nélkül! 🙂

   Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma