3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Sérült vontatmánnyal közlekedett

Május 28-án közlekedési balesetben megrongálódott pótkocsival közlekedett egy szerb kamion, és rakománya útközben az úttestre szóródott. A rendőrség az M5-ös autópályán ellenőrizte a sofőrt aki ellen eljárást is indítottak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra délelőtt érkezett állampolgári bejelentés, amely szerint az M5 autópályán Dabas térségében egy olyan kamion közlekedik, amelynek vontatmánya sérült és rakományának darabjai az úttestre esnek menet közben. A Pest MRFK Dabas Autópálya Alosztály járőrei az M5 autópálya 54. kilométerszelvényében ellenőrizték a szerb járműszerelvényt és annak szintén szerb vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a szerb férfi által vezetett járműszerelvény vontatmánya és annak ponyvája oly mértékben rongálódott, hogy az azzal való közlekedés közvetlen balesetveszéllyel járt. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították azt is, hogy a tehergépkocsi vontatmánya aznap korábban az M1 autópályán egy közlekedési balesetben rongálódott, és a sofőr így folytatta vele útját.

A szerb férfit a rendőrök a Dabasi Rendőrkapitányságra állították elő gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából, amelynek keretében pénzbírsággal sújtották, a pótkocsi forgalmi engedélyét pedig még a helyszínen elvették. (Forrás: police.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...