ad
ad
ad
ad

One Comment

 1. 1

  Énmárfizettem

  (Takáts László)”Nagy felelősségük van a hírportáloknak, médiának, újságíróknak, amikor a közvéleményt úgy tájékoztatják, hogy csak vélt dolgokat, városi pletykákat közölnek, de nem a valóságot. Tudom, hogy az őszi választások szele ez is,…”
  Bármennyire is fáj, igazat kell adnom a Polgármester úrnak. A “2*12pöttyhu” Bé-eR tollnoka komoly hadjáratot folytat a város közössége ellen. Kiépített “besúgó hálózattal” olyan témákat taglal, feltételezásekre. mende-mondákra alapozva, ahol a megcélzottaktól némi ellenszolgáltatás nézhet ki a “békénhagylak”-ért cserébe.
  BéeR ebből nagyon jól megél! Az “oknyomózó” újságíróként elég magas az “óradíja”, főként ha a “nemírok” szolgáltatást választja valaki. (1-3milla)
  “A téma az utcán hever, csak le kell hajolni érte!”- tartja az örökérvényű mondás… és Neki van az a “péz” amennyiért hajlandó lehajolni!
  Más gyászából, vélt vagy valós sérelmekből (kirúgtak, nem fizettek stb), csúsztatásokkal telepakolt interjúkat kovácsolni, majd várni az arany csörgését… (amiről nem kell számlát adni)
  Ne finnyáskodjunk itt etikai és/vagy erkölcsi dilemmák felett.
  Nem mindegy, hogy több száz család megélhetése kerülhet veszélybe. Régi barátságok, kapcsolatok szakadnak meg.
  Teljesen mindegy honnan, csak “neki fütyöljön” az a file-mile! és mindkét zsebbe csusszanjon az Aranyból.
  A MA-posztokhoz súgók, dülledő mellel “nomostjómögmontamafotelbű!” érzése nem fogja a közösséget (a többséget) kárpótolni a HOLNAP elmaradt fejlesztéseiért, az “ide NEM! jövünk!…” vállalkozások be nem fizetett adóforintjaiért. (amit esetleg utakra, csatornákra, óvodákra fordíthattunk volna)

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma