3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Belefulladt a tóba

A hét végén elhunyt az a nő, aki a Laskafesztiválon belefulladt a tóba, majd az újraélesztés után kórházba vitték, de eszméletét már nem nyerte vissza. Férje B. Zoltán a világháló nyilvánosságához fordult, hogy kiderítse mi történt a feleségével, aki súlyosan fogyatékos kislányával ment el a fesztiválra. A férfi arról írt, hogy a felesége, akire nem volt jellemző az alkohol fogyasztás, az orvos szerint olyan részeg volt, hogy még mozogni se lett volna képes. A szemtanúk szerint viszont az erdőben szaladgált és többször is úszott a tóban, mielőtt elmerült volna. A férj véleménye szerint: „biztos vagyok, hogy a feleségem nem hogy masszív részegre, amit az orvos mondott, de részegre se itta magát, főleg hogy ott volt vele a súlyosan fogyatékos gyermekünk, autóval ment a helyszínre, kábítószert soha az életében nem szedett, nem próbált. Valaki vagy valakik a tudta nélkül beletették az italába! Aki nevel, foglalkozik fogyatékkal élő gyereket az tudja, hogy miről írtam az előbb.”

Szemtanúk szerint a nő felettébb zavartan viselkedett. A nőhöz rendőrt hívó szemtanú lapunknak elmondta: – Egy baráti házaspárt kísértünk az autójukhoz, amikor megláttuk, hogy egy autót akar kinyitni a nagyon zavart nő, a kislányával. Sötét volt, így odamentünk, hogy világítsunk neki. Amikor megcsapott az alkohol szaga, és láttuk, hogy a kulcs nem illik a zárba, akkor mondtuk neki, hogy ez nem az ő autója. Mi elmentünk elkísérni a barátainkat, de nem hagyott nyugodni a gondolat a gyerek miatt, ezért arra mentünk vissza. Egyszer csak a férjem karját elkapta a kislány, remegett a félelemtől szegény a sötétben, de nem mondott semmit, mert súlyosan fogyatékos, nem kommunikál. Láttuk, hogy az anyja le van guggolva kicsit arrébb, férjem megszólította, hogy segíthetünk-e, erre menekülni kezdett tőlünk be az erdőbe, aztán a tóba. Én elmentem, hogy rendőrt hívjak. Mire visszaértem a rendőrökkel, már a tó másik oldalán is voltak rendőrök, akik végül beugrottak és kihúzták a nőt és kezdték újraéleszteni. Fél órát küzdöttek, aztán a mentősök is kb. ugyanennyit mire sikerült visszahozni. Ott álldogáló fiatalok mondták, hogy előtte is már úszott egyet a nő, ők mobillal fel is vették és nevettek rajta, de akkor kijött a vízből vissza a kislányához. Most azonban elmerült. – mondta el a szemtanú, aki azt is hozzátette: nagy probléma, hogy sötét volt a parkolóban, őrizve sem volt a terület, ez pedig akár bűncselekményeknek ad lehetőséget, vagy éppen a tóhoz közeli helyszín miatt balesetveszélyes.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...