4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

ITT A NYÁR! CSOBBANJ A VÁROSI SPORTUSZODÁBAN!

Itt a nyár, itt a csobbanás, az úszás, a felfrissülés ideje! A Városi Sportuszoda ebben az évben is többféle újdonsággal, kedvezményes árakkal várja vendégeit, amelyekről Tankó Dorina tájékoztatta lapunkat a Városi Sportuszoda képviseletében.
– Milyen kedvezményes jegytípusokkal várjátok a vendégeket az uszodába?
– Az év elején egy új jegytípussal bővítettük kínálatunkat. A DÉLI úszójegy, minden nap igénybe vehető, 11.30 és 13.30 óra között. Szeretnénk, hogy ezen időszakban is, felfrissüljenek vagy kikapcsolódjanak nálunk vendégeink. A DÉLI úszójeggyel is szeretnénk felhívni városunk lakosainak figyelmét, hogy minden nap van olyan időszak, amikor a nagymedence használható.
Kiemelt ajánlataink közé tartozik, az évek óta érvényes akciónk! Minden héten csütörtökön, 50%-os, kedvezményes belépővel várjuk nyugdíjas vendégeinket! A nyugdíjas belépő, minden csütörtökön: 700.- Ft/fő.
A napijegyeink közül különböző jegyek választhatók, ki szeretném emelni a 3 órás napi jegy mellett az egész napos családi jegyet is, ami 2 fő felnőtt + 2 fő gyermeknek szól.
A napijegyek mellett kínálatunkban különböző alkalmas úszóbérletek is találhatók. A reggeli 10 alkalmas úszóbérlet mellett, 20 alkalmas úszóbérlet, valamint 10 alkalmas diákbérlet közül is választhatnak vendégeink. Az úszóbérletek használatakor nincs időkorlát, a vendég akár egész nap csobbanhat az uszodában.
A Városi Sportuszoda nem csak a sportolóké, hanem mindenkié! A sportolók edzései beosztás szerint működnek, erről vendégeink, mindig tudnak a helyszínen, az uszoda web– és facebook oldalán tájékozódni.
– A gyerekeknek milyen programokkal készültök a nyárra?
– Szeretnénk, ha minél több gyermek megtanulná ezt az egészséges mozgásformát. Minden gyermek számára fontos, hogy meg tanuljon úszni. Ehhez szeretnénk mi is segítséget nyújtani. Az idei nyár folyamán is több turnusban indítunk úszó tanfolyamokat. Az intenzív csoportoknál, az oktatások hétfőtől péntekig délelőtti időszakban zajlanak. A délutáni tanfolyamoknál az oktatások heti 3 alkalommal vannak, a megadott napokon.
KERESSE A KUPONOKAT A CEGLÉDI PANORÁMÁBAN!

Az úszó tanfolyamok mellett, idén második alkalommal szervezzük meg a Vízivilág nyári napközis táborunkat, ahova sok szeretettel várjuk a 7–14 éves korú gyermekeket. A tábor során a gyerekek egész nap a víz közelében vannak, ahol napi több alkalommal részesülnek szakképzett oktatók által oktatásban/edzésben. A vízi foglalkozások mellett, vetélkedőkkel, mozgásfejlesztő játékokkal várjuk a vakációzó gyerekeket. A tábor során háromszori étkezést biztosítunk.

– Egy éve már, hogy megnyitott a klubház is, kávézóval…
– Igen, a régi „kádfürdő” helyén, több mint másfél évvel ezelőtt elkészült egy újabb beruházásunk. A földszinten található Wilson Bisztró, mely az uszoda területéről is megközelíthető egész évben várja vendégeit. A bisztróban Julius Meinl kávé, péksütemények, napi menükínálat mellett frissítő italkínálat várja az uszoda vendégeit is! Az új létesítményben 9 szoba, valamint 2 rendezvényterem található még.
A panzióba várunk mindenkit, aki egy vagy akár több napra szeretne megszállni Cegléden.
A rendezvénytermeink különböző eseményekre is bérelhetők: csapatépítő tréning, családi vagy céges rendezvény, évzáró buli, partnertalálkozó, termékbemutató, konferencia, családi nap, dolgozói party, előadás. A CVSE Clubház és Panzió mindenre megoldást nyújt! A tárgyalóterem 20-30 fő részére, a konferenciaterem 40-50 fő részére bérelhető. Kérésre személyre szabott ajánlatot adunk!
Sok szeretettel várunk mindenkit a város központjában található Városi Sportuszodában, illetve a CVSE Clubház és Panzióban!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....