10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Szellő október 19-én küzd meg a világbajnoki címért

Október 19-én Belgiumban lép legközelebb szorítóba a veretlen Szellő Imre, a hazaiak kedvence, aki Ryad Merhy ellen szerezheti meg a WBA cirkálósúlyú interim világbajnoki címét. A mérkőzést a belga RTL televízió közvetíti, a magyar sportkedvelők pedig a Sport Tv csatornáján láthatják majd élőben az eseményt!

Az összecsapás előtt öt héttel a meccs helyszínén tartottak sajtótájékoztatót a felek, ahol a WBO és a WBA világranglista vezetője is magabiztosan nyilatkozott. „Pályafutásom során már többször előfordult, hogy egy-egy gálán én raktam fel a pontot az i-re. Ez az este azért lesz különleges, mert most én jövök el az oroszlán barlangjába. Ez azonban korábban amatőr és félprofi versenyzőként is előfordult velem, sőt fel is dob, hogy a városban már most mindenhol a meccs plakátjait látom. Merhy egy képzett ökölvívó, aki ellen végig koncentráltnak kell maradnom. A célom az, hogy hazavigyem magammal az övet, ezért pedig mindent megteszek most az edzőteremben, október 19-én pedig a szorítóban.” – mondta Szellő Imre.

„Láttam Szellő meccseit és biztos, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, de bízom benne, hogy a hazai közönség nyújt majd annyi pluszt nekem, hogy én lehetek az első belga világbajnok.” – nyilatkozta Merhy.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...