9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Lesz vita, vagy nem lesz vita?

Egy napig úgy tűnt október 7-én lesz a választást megelőző polgármester jelölti vita a Ceglédi Városi Televízióban. Szeptember 13-án azonban dr. Csáky András megosztott egy levelet a facebookján, melyet Takáts Lászlónak küldött: „Tegnap este megkaptam levelüket, mely szerintem ennek a vitának mélypontja, a választók akaratának semmibevétele, olcsó kufárkodás. A továbbiakban ebben nem kívánok részt venni. Október 3-án 18.00 órai kezdettel választási gyűlést tartok a Művelődési Ház Kamaratermében. A gyűlésre ezennel meghívom Önöket, és ha polgármester úr élni kíván vele, elmondhatja programját és válaszolhat a választópolgárok kérdésére.” Egyelőre tehát nem tudni, lesz-e Cegléden polgármester jelöltek vitája vagy sem.

Néhány hete nyilvános levelezés zajlik a két polgármesterjelölt között a tévévita témájában. Takáts László a választópolgároknak címzett levelében arra kérte a ceglédieket küldjék meg kérdéseiket a város jövőjéről a vita előtt, amelyekre az adásban válaszolnak a jelöltek.

Csáky András korábban javasolta, hogy közönség előtt történjék a művelődési házban a televíziós vita, amelyet élő adásban közvetítsen a televízió. Pap Zsolt a helyi tévé vezetője tájékoztatása szerint a technikai feltételek nem adottak a külső helyszínhez, ezért javasolta, hogy a stúdióban rendezzék meg a vitát, 30 fős hallgatóság részvételével. A vitán Takáts László javaslata szerint a jelöltek 1-1 perces bemutatkozása után a jelöltek 15-15 perces időkerettel vázolnák fel a hallgatóságnak és a nézőknek Cegléd város jövőjéről, jelenéről alkotott elképzeléseiket. Majd személyenként 5-5 kérdésre válaszolva, kérdésenként maximum 2-2 perc időkeretben válaszolnának a feltett kérdésekre.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Először is nem a jelenlegi polgármester tart gyűlést! Csáky menjen be a CTV-be, üljön szembe a jelenlegi polgármesterrel, s feleljenek a levezető, s egymás kérdéseire! Ne a Takáts ellenfelei, akarom mondani Csáky rajongói tegyenek fel Takátsnak kérdéseket! Nem velük akar vitázni! Egyébként is a gyenge, kulturálatlan gagyi Czigle menjen a sunyiba!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...