9.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Fásítási progam

Pályázati felhívást tett közzé a Várvag Nonprofit Kft. azoknak a ceglédi lakosoknak címezve, akik ingatlanjuk előtt fákat szeretnének ültetni és gondozni.
„Cegléd Város Önkormányzata a facsemetéket ingyenesen biztosítja a kérelmezők részére, azzal a feltétellel, hogy vállalniuk kell az elültetését, három évig a rendszeres locsolást, gondozást. A pályázatot írásban kell benyújtani, a szükséges dokumentumokkal együtt legkésőbb 2019. október 7. 15:00 óráig a VÁRVAG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (Hétfőtől – Csütörtökig 13:00-16:30, Pénteken 9:00 – 12:00) Cegléd, Gubody u. 28.
A zárt borítékon fel kell tüntetni azt, hogy „Fásítási Program”. A pályázat benyújtásához szükséges igénylőlap a VÁRVAG Nonprofit Kft. 5. számú irodájában átvehető, valamint a www.varvag.hu honlapról letölthető. A pályázatok benyújtását követően a kérelmek minden esetben elbírálásra kerülnek legkésőbb 2019. október 15-ig, amelyről a pályázó haladéktalanul értesül. A kérelmeket a költségvetésben megállapított és rendelkezésre álló keretösszeg erejéig tudjuk befogadni.” – fogalmaz a kiírás.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...