10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Az Év Nagypapája lett Pintér Gábor

A Nagykőrösön élő Pintér Gábor rendőr alezredes, a kecskeméti rendőrség munkatársa lett az Év inspiráló Nagypapája az Apamagzin idei szavazásán kategóriában. Ehhez szerkesztőségünk nevében sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további jó erőt, egészséget családja körében!

Pintér Gábor rendőrként szakmájában is kiváló, több országos híradásban is szerepelt. Többek között a közelmúltban a kecskeméti Malom üzletközpont tetejéről leugrani szándékozó férfit is az ő vezetésével mentették meg. A Nagykőrösön közismert Pintér Gábort lánya javasolta a szavazásra, ahol hatalmas sikert aratva, lett győztes.

Lánya ezzel a kis írással javasolta Gábort: Kedves Zsűritag! Szeretném édesapukámat (Pintér Gábort) jelöltetni az inspiráló nagypapa címért. Mit is jelent számunkra egy inspiráló nagypapa? Pontosan azt, amit ez a kép sugall számomra. Első unokaként (5 hónapos), ahogy meghallja a papa hangját fülig érő szájjal vigyorog. Hogy miért is? Már a pocakomban nagyon sokat beszélgetett a papa hozzá és az első pillanattól kezdve megismerte a hangját. Amikor ez a kép készült, édesapukám pont szerepelt az esti hírdóban, akit szakmájából kifolyólag dícsérték munkásságát szerintem már maga ez inspiráló, de ahogy a kisfiam reagált a papa hangjára, ahogy meglátta, muszáj volt megörökíteni fotón és úgy gondoltam be is adom az inspiráló nagypapa címért.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...