17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Beköszöntő

Cegléd város honlapján írt a város lakóinak köszöntőt polgármesterként dr. Csáky András. A város első embere így fogalmaz: „Vállalt tisztségem tudatában úgy érzem, nem az a feladatom, hogy szépelgő szavakat írjak honlapunk beköszöntőjében. És az sem, hogy gyönyörű idézeteket keressek, amelyek ugyan hozzánk is szólnak, de közvetlenül nem vonatkoznak ránk. Bennünket a hétköznapok várnak, hiszen bármilyen életkorúak vagyunk, mindannyian a magunk mindennapjait éljük. Ezeket kell megjavítanunk. Méghozzá közösen! Nem rombolva azt, ami jó, de kijavítva azt, ami rossz. Eredeti hivatásomból, az orvoslásból hozom a hippokratészi parancsot: Nil nocere! Soha ne árts!
Cegléd történelmi város. Ezt a rangját is vissza kell szereznünk, ám az idő, a helyzet és a lépések okos sorrendje mégis azt mondja: előbb a mában kell szót értenünk egymással. Erre egyedül a nyitott ajtók önkormányzatának lehet reménye. Az én ajtóm nyitva van. Várok mindenkit, akinek építő gondolata, észrevétele, javaslata, panasza van. A város mindannyiunké. Végre ne csak a lakhelyünk, hanem az otthonunk is legyen!” – írta a ceglédieknek dr. Csáky András polgármester.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Szép gondolatok, de azért mindenféle ötletelésnek időnként nemet kell mondani. Ezekből van ugyanis elég sok az emberek fejében. Az a probléma, hogy mindenki fejében más.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....