4.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Kilenc településen csapott le drogdílerekre a rendőrség

Tizenhárom gyanúsított közül tíz főt vettek őrizetbe a ceglédi rendőrök egy összehangolt akció során. Velük szemben az a gyanú, hogy új pszichoaktív anyaggal éltek vissza.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Ceglédi Rendőrkapitányságán indult nyomozás új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, elfogásuk érdekében összehangolt akciót szerveztek. A ceglédi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szolnoki Rendőrkapitányság, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával 2019. november 5-én Cegléden, Jászkarajenőn, Zagyvarékason, Jászkiséren, Szolnokon, Tápiógyörgyén, Csépán, Abonyban és Újszászon intézkedtek összeghangoltan.

A police.hu közleménye szerint több embert előállítottak, továbbá több helyszínen kábítószergyanús, feltehetően új pszichoaktív anyagokat, digitális mérleget, több mint kétmillió forint készpénzt, valamint több fegyvert vagy annak utánzatát foglalták le. A rendőrök a gyanúsítottaktól feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett járműveket, készpénzt, műszaki cikkeket és ékszereket is lefoglaltak. A nyomozók tizenhárom főt hallgattak ki gyanúsítottként új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozottgyanúja miatt, közülük tíz főt őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásukra. (Forrás: hvg.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...